A kérdező szavazást indított:
Kiváló
Gagyi
24 szavazat
1/8 anonim válasza:
Testépítő szempontból nem tudom, de tudományos szempontból magasan a legjobb. Egy lapon se lehet említeni azzal a sok szeméttel, amiből nem hasznosulnak a hatóanyagok, de elviszi őket a marketing.
2/8 anonim válasza:
Hát közepes, mert úgy tudom, fele nem jól felszívódó...
3/8 anonim válasza:
Akkor azt nagyon rosszul tudod, pont a GAL, amiben csak jó minőségű és jól felszívódó cuccok vannak és még arra is ügyeltek, hogy a hatóanyagok egymás felszívódását se zavarják.
6/8 anonim válasza:
Én 4 teljes hónapja szedem a multivitaminokat (előtte a pluszt is) és a K2+D3-at is, és mégis a körmeimen fehér kis minták jelentek meg, amik eddig nem voltak. Ezek pedig vitaminhiányra utalnak.
Elgondolkoztam, hogy ki állítja (hiteles véleményt olvasnék), hogy annyira jók ezek a termékeket? Egy vagyont költök olyan termékekre, amik miatt lehet, hogy vitaminhiányom lett?...
8/8 anonim válasza:
7-es, hülye kérdésed van, körömgomba okoz vitaminhiányt szerinted?
Nem, nincs semmilyen gomba, nem is volt,.
Amúgy pár hónapja abbahagytam a vitaminszedést, nyáron sok vitamindús ételt ettem, körmöm, egészségem rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!