Szoktátok a csajokat bámulni a teremben?
Figyelt kérdés
Én csak ez miatt járok le, és csak lábazok hogy közel legyek a látványhoz. Különösen szeretem amikor felhúznak nyújtott lábbal pucsítva :)2021. okt. 6. 21:09
11/15 anonim válasza:
Bámulás és bámulás közt is annyi a különbség, mint ég és föld... arról nem is beszélve, hogy az se mindegy, ki bámul és kit :D
12/15 anonim válasza:
Én még nem kaptam negatív kritikát a bámulásaimért.
Olyan már volt, akit megzavart, mert 2 széria között tényleg elbambultam a seggén, de szóvátette, es bocsánatot kértem aztán húztam vissza lábtolózni. Mellesleg edzés után pedig kellemesen elbeszélgettünk, azóta pedig feleségül is vettem.
13/15 anonim válasza:
És mi van azokkal a nőkkel akik direkt mutogatni akarják magukat? :D
Mondjuk én lekakkkantom és még ki is nevetem őket, úgy sem nekem akarnak tetszeni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!