Szoktátok a csajokat bámulni a teremben?
Figyelt kérdés
Én csak ez miatt járok le, és csak lábazok hogy közel legyek a látványhoz. Különösen szeretem amikor felhúznak nyújtott lábbal pucsítva :)2021. okt. 6. 21:09
A kérdező szavazást indított:
igen
csak ezért járok
nem, a fiúk miatt járok
nem, elfordulok diszkréten
38 szavazat
1/15 anonim válasza:
:D
Te vagy az a perverz, aki a múltkor videózott sunyiban engem?
2/15 A kérdező kommentje:
nem, de akkor már 2-en vagyunk :)
2021. okt. 6. 21:22
3/15 anonim válasza:
Persze, megnézem a formás lányokat, sőt a jól kinéző MILF-eket is, de diszkréten. Nem esik ki a szemem.
4/15 anonim válasza:
Hát én is ezért járok igazság szerint.néha néha odalesek, mikor guggolnak, vagy hajolgatnak.
Elemér 22F
180cm
60kg
5/15 anonim válasza:
Én mostanában akarok menni elkezdeni edzegetni, és az egyik motivációm az, hogy aktív nőkkel ismerkedjek. Szóval ja, fogom nézni őket.
Bár nyilván most még csak néhány hónap felkészítés jön, de ez jobb is, mert csoportos edzésekre megyek. TRX és hasonlók. Ott nem gáz beszélgetni.
7/15 anonim válasza:
Persze, szerintem egy férfi nem is tudja nem bámulni őket, ez biológia... csakbitt mifelénk vigyázni kell, mert fekákon nem látszik, hogy most 13 vagy 26éves, mikor egy fejjel magasabb mint én (én 186cm), és óriási mellei vannak... na attól még simán lehet, hogy csak 13 és hátbavág a bátyja ha bámulod aki szintén ott edz a környéken...
8/15 anonim válasza:
Ezért jár minden normális nő női terembe. Edzeni se lehet nyugodtan az ilyen undorító emberektől.
9/15 anonim válasza:
Undorító itt néhány komment...
Megnézni meg lehet, bámulni kvára tiszteletlenség és kényelmetlen helyzetbe hozza a nőket, akik amúgy azért vannak ott, hogy EDDZENEK, nem pedig hogy kirakatként funkcionáljanak nektek lol.
10/15 anonim válasza:
Ezért jó kövérnek lenni. Engem még soha senki nem bámult a konditeremben, sőt mintha üvegből lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!