Mennyi izom jöhet fel 1 év alatt?
Figyelt kérdés
kemény edzéssel, megfelelő étrendel és edzéstervel hány kg izom jöhet fel 1 év alatt?
17/f
2021. okt. 6. 17:17
21/29 anonim válasza:
Hát ja. Ez eléggé össze-vissza van. Például mell-váll napon mit keres a bicepsz gép és az ülve tricepsz.
Majd ha összeállítottad rendesen, akkor írd ki mégegyszer.
22/29 A kérdező kommentje:
A gyakorlatok véglegesek. Igazából úgy tudom hogy bicepszet minden nap lehet edzeni
2021. okt. 6. 21:58
23/29 anonim válasza:
Regenerálódik minden nap? Alaposan bemelegítesz? Minden nap nyújtod a bicepszedet és hengerezed? Ha nem, akkor nem edzheted minden nap.
24/29 A kérdező kommentje:
Igen. De hogy tudom hengerezni a bicepszem? Nyujtani alaposan szoktam
2021. okt. 6. 22:44
25/29 anonim válasza:
26/29 anonim válasza:
Bicepszet edzed mindennap, Ducibuci!
Üdv néked: Buciduci
27/29 anonim válasza:
11-es vagyok, nem edzetsz minxen nap picepszet kell neki regenerálódási idő, nem is beszélve arról, hogy még az elején vagy. Szerintem eggyeztess valakivel aki ért hozzá és tudja a gyakorlatok helyes kivitelezését és járj vele 1-2 hónapot.
28/29 anonim válasza:
Lábazik helyetted valaki?
Alkar meg csigák ,gépek helyett inkább guggolj,meg felhúzást végezz.
Bicepszezéssel nem építesz semmit.Se erőt se tömeget.
29/29 anonim válasza:
Gyúrhatsz évekig, lehetsz svájcinéger'
Ha túl kemény vagy, pár kommandós egykettőre szétver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!