Mennyi izom jöhet fel 1 év alatt?
Figyelt kérdés
kemény edzéssel, megfelelő étrendel és edzéstervel hány kg izom jöhet fel 1 év alatt?
17/f
2021. okt. 6. 17:17
2/29 anonim válasza:
Reméljük a regeneráció is szempont a kedves kérdezőnek, hiszen anélkül nincs fejlődés.
Genetikától és anyagcserétől is függ, de ha mindenre kellő hangsúlyt fektetsz, akkor 5-10 kg izom is feljöhet. Tudom, ez egy tág intervallum, de tényleg egyéni tényezőkön is múlik az izomszövet fejlődésének mértéke.
3/29 A kérdező kommentje:
Persze, az is szempont, de az edzésterve értettem bele. Ha eddig felszedtem kb 3kg izmot 3 4 hónap alatt akkor egy év alatt kb reális cél a +10 kg izom?
2021. okt. 6. 18:07
5/29 anonim válasza:
3-4 hónap alatt 3 kg izom? El van tájolva kérdező, méghozzá súlyosan
6/29 A kérdező kommentje:
Miért lennék eltájolva? A mérleg is annyit mutat és a látszik a fotókon is
2021. okt. 6. 19:11
7/29 anonim válasza:
Akár feljöhetett annyi. Kezdőként el tudom képzelni, ha jó a genetikád és ha tényleg rendben van az étkezés és az edzésterv. Viszont a mérleg meg a fotó az csak egy dolog. Tömegnövelés során a zsír és a víz lesz a számottevő a súlynövekedésben. Hidd el, nem olyan egyszerű több kiló izmokat "felszedni".
8/29 anonim válasza:
Hát ez attól függ mennyi ideje edzel. Első évben kb 5-7 kiló is feljöhet de már késöbb csak kb 3. Nyilván ezek naturálon. Próbáltam az értékeket általánosítva írni de mindenki másképp fejlődik és genetika is számít, meg a sozkások(edzésmod, táplálkozás stb) Remélem segítettem
10/29 A kérdező kommentje:
Igen, köszi szépen, sokat segítettetek. De akkor szerintetek jó a genetikám az testépítéshez?
2021. okt. 6. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!