Mi értelme a gyúrásnak ha 2 hét alatt elmegy az erőd?
2 hetet hagytam ki akkor amikor 100 kg-al nyomtam 6-ot fekve. Most meg csak 90kg-val megy 4.
WTF????
70 kilósan? Bhaszod. Az szép
Én 187/ 95 kg vagyok :))
Én meg 194/105 kg endoectoducimucimorf!
120-ba 12 ismétlés volt a legjobb, 110 kiló felett ment 130ba is 10 de az nem számít mert hájasan könnyű!
Szerintem női izomzattal horpadt mellkassal ez is szép eredmény.
De 70 kilósan még szebb a 120-ba 7-et nyomni!!
23
Én a 100 kg 6 ismétlést úgy 4 hónap alatt értem el, úgy hogy az elmúlt 10 évben még voltak olyan 3 hónapos edzés periódusaim, tehát nem full kezdőként. Tehát lehet bennem potenciál. Lehet 1 év alatt nekem is menne a 120 kg 8 ismétlés. Kitudja.
De ki tud szünet nélkül egy évet folyamatosan edzeni??!
Siman lehet :) nekunk igazabol a forma szamitott nem eroemeltunk, de imadtuk a nagy sulyt meg mind2en ugygondoltuk h ez a jo ut a jo formahoz. Jottek is neki az aranyermek :)
Haat en kb 15 eve gyurok meg 4et boxoltam meg regebben. Volt h evekig nem hagytam ki 1 edzest se 😅 Persze voltak kisebb kihagyasok ennyi ev alatt 🤷♂️
Csak szünetet tartottál, vagy beteg is voltál?
Nem mindegy.
De egyébként még fél év kihagyás után is, ha ujrakezded, pikk pakk visszajön az erő, a tested emlékszik.
Nyilván akkor, ha nem cuccoltál, csak edzéssel érted el a formát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!