Szednem kellene valamit?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a testépítést, de fáj a csuklóm, könyököm, térdem tőle. Bemelegítek, fokozatosan emelem a súlyokat. Most például a fekve nyomást kellett abbahagynom, pedig messze nem voltam még a teljesítőképességem határán. Fog ez javulni? Vagy szednem kellene valamilyen vitamint, porcerősítőt?2021. okt. 5. 15:43
1/2 anonim válasza:
Gyógytornász felkeresését javaslom.
Plusz tápkiegészítőként mehet valami izületvédő vagy kollagén. Én utóbbit javaslom.
2/2 anonim válasza:
Nem melegítesz be eléggé, nem nyújtasz, rossz a mobilitásod, túl hirtelen kezdtél neki, túl nagy súlyokkal edzel, vitamin vagy ásványi anyag hiányban szenvedsz, idős vagy, rosszul csinálod a gyakorlatot, nem pihensz eleget, nem iszol elég folyadékot. Meg még biztos van pár dolog amit felsorolhatnék.
Válassz :) Ennyiből nem igazán lehet mit mondani, ilyesmit inkább személyesen lehetne kideríteni, mert hiába írnád mondjuk, hogy mindent jól csinálsz, lehet csak te látod úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!