Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki konditerembe jár (és...

Aki konditerembe jár (és normálisan edz) mennyivel könnyebben tud csajt szerezni?

Figyelt kérdés

Vékonyabb típus vagyok, de ezért jobban is látszik rajtam ha egy kicsit gyúrok.

Már jó ideje nem voltam gyúrni.

Elég rég óta nem volt barátnőm sajnos.

Ha elkezdenék konditerembe járni több esélyem lenne, hogy barátnőm legyen?

Mi a véleményetek?

És mik a SAJÁT tapasztalatotok?

2021. okt. 3. 09:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Épp ez a fura, hogy sok ember elég gázul néz ki, mégis tök jó barátnőjük van.
2021. okt. 3. 15:42
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Most erre mit mondjunk? Az élet nem igazságos :D

Én izmos vagyok (versenysportoló vagyok), de kb. ennyi esztétikum szorolt belém. Azon kívül kopasz vagyok, borostás, átlagos öltözködésű, régi autóval, kicsi lakással, átlagos állással, mégis van barátnőm, aki gyönyörű, okos és minden szempontból jobb, mint én. Sajnálom, valakinek összejön, valakinek nem :D

2021. okt. 3. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Néhányszor összejöhet nekik...De ne ebből indulj ki.

Meg bizony sok esetben anyagi javakkal kompenzálnak.

Csúnya dolog de az aranyásóbb nők esetében működik.

Persze előfordul az is, hogy egy nő csak addig aranyásó amíg meg nem szerzi a számára fontos anyagi javakat. Aztán ha ez megvan, akkor már nem fogja annyira érdekelni a "pénz".

2021. okt. 3. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Most tekintsünk el itt az unos untalanul hangoztatott belső tulajdonsagoktól,meg hogy hiába kigyúrt,ha amúgy semmi nincs rendben.Ja ez állja,de az is állja,hogy nem minden esetbenzárja ki az egyik a másikat.Lehet valaki izmos és jó kommunikacióval megáldott sikeres ember a nőknél.

Szval a 8 assal ertek egyet.Mivel az idősebb nők java már nem anyagi biztonságot szeretne.Hiszen addigra ezt már megszerezte,letudta.Neki ezek kevesbé fontosak.Van háza,van autója,a gyerekei már felnőttek.Ő inkabb egy friss,ropogós testre vágyik,akivel elszórakozhat.Mivel a velekorú átlagférfiak többsége valóban egyre inkabb lefele megy testileg.Elhízik es a fiatal csajok utan koslat/na inkább.

Ehhez nyilván inteligenciara is szükség van.Tehát ha ertelmes,kommunikatív és atraktív is vagy,az bizony vonzó a nők számára.

Nem fognak nyilván a nyakadba ugrálni,viszont ha kezdeményező vagy ,akkor esélyeid jobbak lesznek mint veled egykorú átlagpufi józsinak.

Leszámítva egyéni izléseket.

Elméletileg : Minden tulajdonágban egyező személyek esetén (kivéve hogy egyik fizikailag vonzóbb ,vagy erősebb) az atlagnő és átlagférfi is ha teheti, inkább az atraktívabb személy felé fog gravitálni.

Azt még megjegyezném,hogy itt (nem extrem izomtömegre meg mr olimpákra kell gondolni)

Az más kerdés hogy ez a szándék, vagy óhaj számos okból nem minden esetben teljesülhet.

2021. okt. 3. 18:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Így igaz. Az önmagában nem változtat ezen a tendencián, hogy van néhány igényesebb (esetleg koxos) 40-50 éves férfi, mert a többségük nem ilyen.

A 15-30 év közötti lányoknak/nőknek túlkínálat van hímekből!

Jól kell kinézni, gazdagnak kell lenni és még sok szabadidővel kell rendelkezni ahhoz hogy egyáltalán rád nézzenek...Hát ezt ki bírja? Meg minek? :D

2021. okt. 3. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Kb semennyivel.. nyilvan amelyik csaj ugyanugy edz annak az izmos csavok jonnek be, de kondin kivul kb leszarjak.. jo ha van 2 pont ugyanolyan ember akkor a tobbseg valszeg a sportosabbat valasztja.. de van aki azert offolt mert tul izmos vagyok es biztos nem huseges tipus meg h sok csajnak bejovok vagy h edzes helyett lehetnek vele 🤦‍♂️ Igazabol tok valtozo.. csajfuggo. De az biztos h magabiztosabb vagy es azt birjak a csajok 🤷‍♂️ igazabol magad miatt eddz ha elvezed, ne mas miatt..

A normalis csajoknak (akik nemcsak a penzre mennek meg a felszinessegre) azoknak sokkal fontosabb h jo dumad legyen, humorod, hatarozott legyel, fel lehessen nezni rad, odafigyelj ra, normalis ertekrended legyen. Sajna egyre kevesebb az ilyen :/ (pedig en ki vagyok gyurva de nem erdekelnek a felszines penzehes ribik)

2021. okt. 3. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"nyilvan amelyik csaj ugyanugy edz annak az izmos csavok jonnek be, de kondin kivul kb leszarjak.. "

A fél életemet a kondiba töltöttem, de soha nem volt olyan barátnőm aki olyan komolyan vette volna az edzést mint én. Ennek oka, hogy nekik nem jöttem be, mert nem voltam elég pénzes és izmos (koxos). Persze van kivitel, de ez sajnos egy létező tendencia.

2021. okt. 4. 03:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja jo hat naturalon.. ritka aki ugy kiemelkedik es eszreveszik. En koxoltam regen es a genetikam is eleg jo. De nem maradtal le semmirol.. nemsok olyan csajt talalsz ott akivel komolyan lehet gondolkozni.. de am kalandba belemegy sok adtol meg h nem keresel milliokat de jol nezel ki 🤷‍♂️
2021. okt. 4. 10:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Elég magas vagyok, az is számít valamit.

Különben ja, alacsonyan, átlag adottságokkal a legtöbb nő sajnos alapból leszrja az embert, mivel a 160 centis nőknek is inkább a 185 feletti férfiak tetszenek.

2021. okt. 4. 10:49
 20/21 anonim ***** válasza:
En 170 vagyok de elegge kigyurva... meg nem tudnam szamolni mennyi csajom volt mar (tobb tobbeves kapcs is).. persze mind 160-165 volt. De am is ők tetszenek 🤷‍♂️😀 De ha taho vagy vagy visszahuzodo akk hiaba vagy kigyurva..
2021. okt. 4. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!