Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki konditerembe jár (és...

Aki konditerembe jár (és normálisan edz) mennyivel könnyebben tud csajt szerezni?

Figyelt kérdés

Vékonyabb típus vagyok, de ezért jobban is látszik rajtam ha egy kicsit gyúrok.

Már jó ideje nem voltam gyúrni.

Elég rég óta nem volt barátnőm sajnos.

Ha elkezdenék konditerembe járni több esélyem lenne, hogy barátnőm legyen?

Mi a véleményetek?

És mik a SAJÁT tapasztalatotok?

2021. okt. 3. 09:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Hosszú évek tapasztalatai alapján azt kell mondjam hogy semennyivel.Ez a gyúrás=csajszerzés maximum 25 éves korig jön be, utána már sokkal jobban számít az önálló kereset, egzisztencia, végzettség, célok, stb.. tehát ott mondhatni egyálatlán nem számít hogy kivagy-e gyurva (persze vannak kivételek). De ha fiatal vagy toljad, de ne a csajok miatt. Hanem magad miatt, hogy sportolj, lépj ki a komfortzónákból. Ha csak csaj miatt csinálod sose fogsz magas szintre eljutni
2021. okt. 3. 09:56
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Egyesnek van igaza, annyival kiegészítve, hogy 25 éves kor alatt sem működőképes a dolog. Ha a gyúrást leszámítva, egy ronda és népszerűtlen visszahúzódó tag vagy.

2021. okt. 3. 10:16
 3/21 A kérdező kommentje:

Ez fura.

Régen jártam egy kicsit kondi terembe és azt vettem észre, hogy aki ki van gyúrva és komolyabban veszi a dolgot annak mind van barátnője.

Hogy lehetne akkor barátnőm?

Ronda nem vagyok. Az emberek is kedvelnek, jó fejnek tartanak.

Lányokkal is jóba vagyok.

Csak épp ha tetszik valaki és udvarolok akkor pár beszélgetés után egyszerűen elhúzódnak.

2021. okt. 3. 10:35
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

Ez ugyanúgy elmondható azokról is akik nincsenek kigyúrva és komolyabban veszik az élet dolgait. (vagy éppen pont nem!) Tehát nem ezen múlik.

Az tény, hogy általában egy sportosabb test vonzó, de szart sem ér ha nincs mögötte semmi.

Némelyik felszínesebb vagy éppen kiéhezettebb nőnél bejöhet, de ennyi, önmagában ez semmi. Még külső szempontjából is kevés.

2021. okt. 3. 10:43
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Valamennyire segít benne de nem jelenti azt hogyha kigyúrod magad téged keresnek majd a csajok.Egy izmosabb test általánosságban vonzóbb mint egy cingár és a magabiztosságodban sokat fog segíteni az edzés,így nagyobb esélyeid lesznek.De a csajozás nem csak ebből áll mint az előzőek írták,ha az összkép így se elég jó a többi dolgon is fejlődni kell.
2021. okt. 3. 10:53
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem önbizalmamon segített nagyon sokat, hogy már nem pörgök azon, hogy mit gondolhat/gondolhatnak a testemről amikor meglátnak, akár ruhában. Lassan eljutok oda, hogy büszke is legyek rá. Szóval közvetve sokat segít. De lehet 1 az 1-be ha kifogsz valami olyan csajt.
2021. okt. 3. 10:59
 7/21 anonim ***** válasza:
65%

Alapvetően nem segít a becsajozásban a gyúrás. A lányok kb. egy harmada szereti az izmos testű pasikat. A többinek vagy az apatest jön be, vagy a vézna csontos. Van egy felmérés is, és meglepődnél, hány nő van oda a pocakért, vagy éppen a soványokért.

Az, hogy te "izmos srác" vagy, az szerintem 12 és 19 év között jön be magában a lányoknak, utána már egy felnőtt csajnak rohadtul kevés lesz az, hogy kockás a hasikád és kerek a vállacskád. A fellépés, a magabiztosság, ahogy előadod magad, továbbá amit fel tudsz mutatni (fizetés, autó, lakás) sokkal többet számít, ha meg akarsz felelni egy lány elvárásainak.

Van persze az az 1-2 százalék, akik azért töltik le a tindert 20-30 évesen, mert vágynak egy kis kalandra, egy kis egy éjszakás cuccra. Ők valószínűleg nem a sörhasas figurákat fogják jobbra húzni, hanem a tökéletes hajú, rajzolt szakállú, inges, kigyúrt csávót. De ebben is telített a piac, úgyhogy pusztán ennyi célból ne kezdj el konditerembe járni.

2021. okt. 3. 11:49
 8/21 anonim ***** válasza:
38%

Alapvetően igazad van. De!

"Az, hogy te "izmos srác" vagy, az szerintem 12 és 19 év között jön be magában a lányoknak, utána már egy felnőtt csajnak rohadtul kevés lesz az, hogy kockás a hasikád és kerek a vállacskád. A fellépés, a magabiztosság, ahogy előadod magad, továbbá amit fel tudsz mutatni (fizetés, autó, lakás) sokkal többet számít, ha meg akarsz felelni egy lány elvárásainak."

Ez viszont tévedés.

Az igaz hogy 40 éves korig tényleg ezek a lényegesek, de aztán fordul a kocka.

Az idősebb nőknek nem számítanak annyira ezek az anyagi dolgok és sokkal inkább értékelik a külső megjelenést. Mert az idősebb férfiak egy része elég szépen elhanyagolja a külsejét 40-50 éves koruk felett.

2021. okt. 3. 11:59
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most viszont csavarnék a dolgon egyet és lenne egy másik, ide vágó kérdésem.

Sokan írtátok, hogy a kerset és az anyagi megélhetés fontosabb.

Viszont! Sokszor, és már szinte túl sokszor hallom, hogy a nőknek nem számít a pénz.

Ugyan úgy ahogy látok izmos embereket csajokkal, ugyan úgy vannak gazdag pasik is akiknek van barátnőjük.

DE!!! (És ez itt a lényeg,) sok szegényebb férfinak is van barátnője.

Szóval akkor most hogy van ez?

Igazából nem is érdekel, csak nagyon rossz, hogy nekem nincs senkim.

2021. okt. 3. 12:16
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Bárkinek lehet barátnője, ha a kereslet találkozik a kínálattal!

Vagy ha képes vagy elég jól leadni az igényszintedet!

2021. okt. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!