Igaz, hogy a whey protein hajproblémákat okoz?
Az csak akkor áll jól, ha alapjáraton szép ember! Ha ronda akkor csak ronthat rajta.
11: Kipróbáltam és nem áll jól, miközben pretty boy tudnék lenni.
Hosszú távon ki fogok próbálni valamilyen erősebb DHT blokkolót és el fogok menni hajtranszplantációra is.
18: Akkor inkább vagyok hülye szerintem. Komolyan írtam mindent. Ami biztos, hogy ha lehet választani, hogy szálkás esztétikusan izmos nyálgép legyek, vagy Branch Warren, én az előbbit választom, főleg úgy, hogy Branch Warren még mindig lehetek utána 40 fölött.
16: Ez azért van, mert egyrészt az ezzel foglalkozó helyek 90% -a kuruzsló (Magyarországon összesen 1db jó hely van pl), másrészt a páciensek jellemzően előrehaladott kopaszodással jelentkeznek, amikor már sokkal nehezebb jó eredményeket elérni. A harmadik jellemző probléma, hogy sokan csak megcsinálják a transzplantációt, de utána elhanyagolják a gyógyszeres kezelést.
Pfú, de elfáradtam mire végigolvastam.
Te tuti troll vagy, de szerencsére nem az önismétlő, gyökér troll.
Fárasztónak kellőképpen fárasztó volt, így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!