Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz, hogy a whey protein...

Igaz, hogy a whey protein hajproblémákat okoz?

Figyelt kérdés
A soy protein meg nem, vagy az is?

2021. szept. 28. 09:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Told le a hajad nullásra a faszba, aztán gyúrjál. :D:D
2021. szept. 28. 10:39
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Az csak akkor áll jól, ha alapjáraton szép ember! Ha ronda akkor csak ronthat rajta.

2021. szept. 28. 12:06
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb Kiskegyed szint
2021. szept. 28. 12:17
 14/32 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem akarok Soyboy lenni. Meg akarom tartani a hajamat.
2021. szept. 28. 12:32
 15/32 A kérdező kommentje:

11: Kipróbáltam és nem áll jól, miközben pretty boy tudnék lenni.

Hosszú távon ki fogok próbálni valamilyen erősebb DHT blokkolót és el fogok menni hajtranszplantációra is.

2021. szept. 28. 13:00
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
Én még sosem láttam sikeres és esztétikus hajtranszplantációt, csak igénytelent és komikusat. Nem ajánlom. Ráadásul amilyen szar, olyan rohadt drága beavatkozás. Ha annyira durva a kopaszodásod, akkor hidd el, hogy jobban jársz, ha nullással átmész rajta. Mellé növesztesz egy kis szakállat vagy bajuszt és be fogsz jönni a csajoknak, nyugi! Eleinte én is nehezen engedtem el a hajamat. Aztán megtanultam méltósággal viselni a kopaszt. Mellette egy igényes szakáll, igényes öltözködés, jó fizikum, barátságos személyiség. Ezek számítanak, nem a hajbeültetés.
2021. szept. 28. 13:07
 17/32 anonim ***** válasza:
48%
Aha hogyne persze
2021. szept. 28. 13:32
 18/32 anonim ***** válasza:
Te most trollkodsz vagy tényleg hülye vagy?
2021. szept. 28. 13:34
 19/32 A kérdező kommentje:

18: Akkor inkább vagyok hülye szerintem. Komolyan írtam mindent. Ami biztos, hogy ha lehet választani, hogy szálkás esztétikusan izmos nyálgép legyek, vagy Branch Warren, én az előbbit választom, főleg úgy, hogy Branch Warren még mindig lehetek utána 40 fölött.

16: Ez azért van, mert egyrészt az ezzel foglalkozó helyek 90% -a kuruzsló (Magyarországon összesen 1db jó hely van pl), másrészt a páciensek jellemzően előrehaladott kopaszodással jelentkeznek, amikor már sokkal nehezebb jó eredményeket elérni. A harmadik jellemző probléma, hogy sokan csak megcsinálják a transzplantációt, de utána elhanyagolják a gyógyszeres kezelést.

2021. szept. 28. 14:01
 20/32 anonim ***** válasza:

Pfú, de elfáradtam mire végigolvastam.

Te tuti troll vagy, de szerencsére nem az önismétlő, gyökér troll.

Fárasztónak kellőképpen fárasztó volt, így tovább!

2021. szept. 28. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!