Igaz, hogy a whey protein hajproblémákat okoz?
Ő is mondja, hogy inkább nem eszik úgy, hogy a tudása és az instagram képei alapján valami tesztoszteron növelés biztos megy neki.
Itt viszont jó dolgokat mond a soy proteinről, ugyanakkor a pozitív tulajdonságokat az alacsonyabb tesztoszteron -> alacsonyabb DHT szintnek tulajdonítja.
Más (vegán) youtuberek szerint viszont a soy protein nem csökkenti a tesztoszteron szintet.
Jelenleg egyébként orális natural hairloss threatmenttel próbálkozok(saw palmetto, pumpkin seed oil, reishi mushroom kapszula, csalántea) mivel félek a finasteride -től. Én is meglepődtem, de kinőtt tőle pár baby elöl(temple), ahol azelőtt nem volt semmi, tehát rajtam működik.
Viszont szeretném megint komolyabban venni a testépítést is a jelenleg nem létező étrendem kijavításával, viszont nem akarom, hogy eleszítsem, amit eddig nyertem hajban.
A szójától meg soyboy leszel!
Azaz kopasz skinny fat csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!