Elégedett vagy a formáddal?
Figyelt kérdés
Igen? Nem?
Indoklás:
Miért igen és miért nem?
2021. szept. 25. 08:41
21/25 anonim válasza:
Begyulladt a kanóc,vagy már le is égett?
Amúgy pár éve még rendszeresen jártunk haverokkal kocsmákat átrendezni.
Ha nem tetszett a belső alakítottunk rajta kicsit.
Ezt a 90-es évektől rendszeresen csináltuk.
Míg az ilyen judosoknak szervezett keretek között van tudása, én élőben reflexből szoktam odacsapni, nem érdekel ha kés vagy balta van, mert volt ilyen, mégis itt vagyok és semmi bajom.
De ha odapirítottam, akkor dőlt minden, mint a jégeső után a búzatábla a határban.
22/25 anonim válasza:
Gratulálok, te aztán vitted valamire.
23/25 A kérdező kommentje:
Jól van tudjuk. Voltál börtönben ?
2021. szept. 26. 07:52
24/25 anonim válasza:
4-szer.
De csak rövidebb időszakok voltak.
25/25 anonim válasza:
15# vagyok, köszönöm válaszodat. Minden tiszteletem a tied, igazán sokoldalú képzettséggel rendelkezel! Földharc, állóharc, kéztechnika, lábtechnika, és emellett még a súlyzós edzés is...pokoli kombináció. (Néhány évet hobbi szinten kempoztam, ahol érintőlegesen belekóstoltam mindbe, nekem viszont pont a földharc volt a nemezisem :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!