Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elégedett vagy a formáddal?

Elégedett vagy a formáddal?

Figyelt kérdés

Igen? Nem?

Indoklás:

Miért igen és miért nem?

#test #forma #zoknitest
2021. szept. 25. 08:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szeretnem a labam jobban felhozni jovore es egy +5 kg izomtomeg meg ram ferne.
2021. szept. 25. 08:55
 2/25 A kérdező kommentje:

Az rengeteg.

2021. szept. 25. 09:00
 3/25 anonim ***** válasza:
21%

Nem panaszkodhatok.Már a fele elment a Dragon pharma folyékony magnéziumnak,erőm elég szép,izom kevés jött csak fel.Edzőbá azt mondta ez a gyors anyagcsere miatt van.Még négy hétig megy ez a speckó ampullás magnézium majd egy kis pihi.Januárban akarok betömegelni nyárra,3-4 hónap ampullás magnéziummal és a dana vitamintablettákkal.

Elemér22F

180cm

60kg

2021. szept. 25. 09:07
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Ducibuci (kérdező) és Elemér egy helyen. Ez maga a mennyország!
2021. szept. 25. 09:37
 5/25 anonim ***** válasza:
2: tudom, de ha abbol csak 3 osszejon boldog leszek.
2021. szept. 25. 09:40
 6/25 anonim válasza:
39%
Én igen. Nekem mindig is jó volt az alakom, (nem menozesbol) tehát én barmennyit eszek, olyan sokat nem hízok, hiába eszek egy percenként, nekem most ez a homokóra alakom van, éy hálaistennek nekem meg sose volt gondom az alakommal, vagy akkar a test sulyommal, de természetesen neha, néha, szoktam futni meg kicsit sportolni, mert hiába jó az alakom, néha a sport is kell!
2021. szept. 25. 10:01
 7/25 Lazy Lover ***** válasza:
52%
Most nem pár hónapja jobban néztem ki de a hasam nagy volt
2021. szept. 25. 10:05
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem nem kérdező, az indoklásnál az ÉS helyett a VAGY lett volna megfelelő. Hiszen ha megindoklom az egyiket, azzal kizárom a másikat, tehát ha én elégedett vagyok és megindoklom akkor nem indokolhatom meg utána az ellenkezőjét. Ennyit a nyelvtanról :) A kérdésre válaszolva, attól függ mihez viszonyítok: a hobbi gyúrósoknál sokkal jobb vagyok, a profikhoz képest viszont sehol. Én mindig előre nézek, nem azt amit már elértem, nem a terembe járók nagy többségéhez hasonlítom magam hanem a kevesekhez, akik nálam jobban. Épp ezért egy határozott nem a válaszom, egyáltalán nem vagyok elégedett
2021. szept. 25. 12:45
 9/25 anonim ***** válasza:
60%

Őszintén szólva gyakorlatilag lesz*rom. Nekem a lényeg az, hogy ne legyek dagadt, és jó legyen a kondim.

Annak ellenére, hogy nem vagyok gyúrós (csak egy küzdősportos, aki szereti a súlyzós edzést), kéretlenül is mindig pozitív visszajelzéseket kapok, pedig nincs akkora tömegem, mint egy "rendes" gyúrósnak. Ennek ellenére gyakran jönnek a "te aztán jól ki vagy b*szva", "ilyet még nem láttam", stb. kommentek. Nyilván ez jót tesz az ember egójának, de nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, mert nem ettől lesz az ember jó sportoló. Keményen kell edzeni, aztán kész.

2021. szept. 25. 13:02
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Én ezzel az egész kérdéssel úgy vagyok, hogy annak ellenére, hogy én sem vagy testépítő, hanem egy teljesen más sportágat űző személy, ahhoz képest sokkal jobb a formám, mint a konditerembe járók 90 százalékának. Én street workout versenyzőként is definiáltabb, kerekebb, szárazabb, szikárabb vagyok, mint a kondis jancsik legnagyobb része, pedig számomra a forma sokadlagos kérdés. Az én célom a sportágamból kifolyólag nem a széles hát és a nagy bicepsz, hanem a minél profibb gyakorlatok helyes kivitelezése.
2021. szept. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!