Elégedett vagy a formáddal?
Igen? Nem?
Indoklás:
Miért igen és miért nem?
Szia 11-es!
Te valami elhízott kamionsofőr vagy, aki véletlen idetévedtél erre az oldalra, és két piros között még ezt az üzit is betudtad írni?
Fene azt a kis buksikádat!
Persze, de gyere le egyet sparringolni, ott majd mi kényeztetünk téged.
A legrégebben a judót csinálom (egyhuzamban kb. 15 éve). Mellette 5 éve bjj, 3 éve karate.
Közben birkóztam 3 évet (sajnos ott megszűntek a felnőtt edzések, ezt így abba kellett hagynom), illetve bokszoltam 9 évet (azt azért hagytam abba, mert a kedvenc edzőm nyugdíjba vonult).
Nekem egyébként a bjj+judo kombináció tetszik a legjobban (a kedvencem és egyben erősségem a földharc).
Ha van kérdésed, privátban is szívesen válaszolok.
Eddyke...Odadurrantanék egy izmosabb sajtos tejfölös lángost, azt lefőne a judo meg kitudja milyen tudás az agyban.
Azt se tudná a processzor merre hogyan frissítse magát.
25 év építőipar.
Pajtás, az ilyenek, mint te, egyből kopognak edzésen. Buta is vagy, meg nagyképű is.
Megnézném azt a edzést ahol pár nyikhaj csinál pár dobást, aztán elvannak magukban, jajj de komoly vagyok.
Gyerekek!
A talicskát a 10. munkaórában is fel kell ám tolni tele betonnal a rámpán.
Na az a kemény, nem az amit írtál.
És ezt 25 éve csinálni.
Tekergethetne engem egy ilyen nyikhaj, csatt-csatt, azt se tudná hogy hol van.
Nem írtam, hogy kemény, amit csinálok. De azt megerősítem, hogy te csak egy p*cstalicska vagy, aki provokálni akar. Részemről ezzel lezártam a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!