Csak én gomdolom úgy hogy heti három/H-Sz-P/ teljes testes edzéssel nem lehet regenerálódni?
Figyelt kérdés
4-5 alapgyakorlatot végzem ilyenkor mindenre, és a következő edzésnapon még bőven érzem az előző munkát az izmokban.2021. szept. 23. 11:49
1/8 anonim válasza:
Teljes testes edzést kezdőknek illetve újra kezdőknek javasolnak. Itt nem az a cél hogy kiadd magadból a maxot. Ha te olyan szinten vagy aki bírná az osztottabb edzést is akkor térj inkább át arra
2/8 anonim válasza:
Lehet regenerálódni, én deloadot beiktatok, mert különben nekem is sok lenne. És a heti 3 sincs kőbe vésve. Amikor az ízületek "bejelentkeznek", akkor mérséklem heti 2-re, vagy amennyi pihi szükséges.
3/8 anonim válasza:
hülyeségnek tartom a teljes testes edzést...
Mikor legelőször jártam személyi edzőnél ő ezt az edzésformát állapotfelmérésre használta, az első két alkalommal. Utána csak osztottat csináltunk és nem bántam meg ezt az edzéstervet...
4/8 anonim válasza:
3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a 48 órás fehérjeszintézis meg káromkodás számodra
5/8 anonim válasza:
4: Köszönöm a kötözködést... Nekem tökéletesen bevált az osztott edzés terv...
Igen káromkodás számomra pont ugyanúgy mint az edzés utáni anabolikus kapu :D
7/8 anonim válasza:
Mi az, hogy osztott ? Ez mit takar pontosan ?
8/8 anonim válasza:
7: izomcsoportokra osztod az edzést, mindennap egy izomcsoportot dolgoztatsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!