Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha tegnap teljes testes...

Ha tegnap teljes testes edzést végeztem akkor ma lehet úszni egy kicsit így is fog regenerálódni,fejlődni az izom?

Figyelt kérdés
Nem túl nagy intenzitással úsznék csak oda vissza pihenőkkel, háromnegyed órát max. Szóval fejlődne így is az izom?

2021. szept. 9. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. szept. 9. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem teszed ki nagyobb terhelésnek a tegnap megdolgoztatott izomcsoportokat, hanem csak "úszkálsz" egy kicsit, akkor ez szerintem belefér az aktív regeneráció kategóriájába.
2021. szept. 9. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg még jót is tesz ha átmozgatod magad.
2021. szept. 9. 10:42
 4/5 anonim válasza:
100%
Persze, nyugodtan uszkálj csak
2021. szept. 9. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
6%
Én nem értek egyet a többiekkel. Igazából neked kell érezni, hogy belefér-e, vagy fáradtak az izmok. Illetve, ha a következő edzésed mondjuk két hét múlva lesz, akkor belefér, mert azt nem írtad, hogy mikor edzel legközelebb, így a kérdésre nem igazán lehet válaszolni.
2021. szept. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!