Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon túldedzeném magam, ha...

Nagyon túldedzeném magam, ha most heti 3 full body edzésről átváltanék, heti 5-6 ppl-re, 3 hónap után ?

Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Az hogy jön ki? Hétfő push, kedd pull, szerda leg, csütörtök push, péntek pull, szombat leg? Vagy hogy?
2021. szept. 19. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy így sok lenne,én kb 3/4 év után kezdtem heti 6 PPL edzésfelosztást,szívesen járok le edzeni de a majdnem minden napos edzés egy idő után sok volt.Nem az izomcsoportok nem tudták regenerálni magukat hanem összességében az egész test,idegrendszer.

Ezt ki lehet küszöbölni úgy hogy gyakrabban tartasz pihenőhetet ahol nem edzel.Vagy lehet úgy csinálni hogy nem heti szinten gondolkodsz hanem ciklusokban tehát letolod a 3 napot,utána pihensz,így tovább és ha fáradtnak érzed magad pihensz még egy napot és folytatod.Ha nem muszály hétfőn puush napot csinálni és szerdán lábat pl.

Elsőnek csináld 5 nappal,én most ezt csinálom és bevált de 4 nap alsó-felső felosztást is nézd meg.

2021. szept. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!