2 hónap edzés után nagy szégyen, hogy csak 45kg-t nyomok fekve?
Figyelt kérdés
szériába :(2021. júl. 26. 09:21
2/12 anonim válasza:
Az a szégyen, hogy így gondolozol. Mindenkinek mások az alap adottságai, fejlődőképessége, nem mindenki tud ugyanannyi időt, pénzt rászánni. Tettél erőfeszítést, hogy előrehaladj? Gondolom igen. Azon meg nincs mit szégyellni.
3/12 anonim válasza:
nincsen miért teljesen jó.
te így haladsz más meg máshogy.
4/12 anonim válasza:
én anno 2 hónap után ennyit se nyomtam, szoval nemxd
5/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Van, aki még ennyit sem nyom
6/12 A kérdező kommentje:
És 70kg guggolás ? :(
2021. júl. 26. 10:58
7/12 anonim válasza:
Az meg pláne nem. Sok suttyó 40 kilóval guggol. Jó vagy. Egyél, nyomasd az alapgyakorlatokat, ne izolálgasd szét magad, kevés ismétlés, nagy súly, és sok pihenő, sok regenerálódási idő és jó is leszel
9/12 anonim válasza:
Nem szégyen. Az lenne szégyen ha nem nyomnál, vagy nem zavarna hogy még csak 45 kg.
10/12 A kérdező kommentje:
Rúddal kezdtem
2021. júl. 26. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!