A has gyakorlatoktól szélesedhet a derék/has? (23/F)
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan rossz hogy ilyen keskeny derekam van...2021. szept. 18. 12:22
1/5 MadSeal válasza:
A ferde hasizom edzésével igen, de a legtöbbünk szerintem elég sok mindent megadna egy keskeny derékért. Minél szélesebb a vállad és keskenyebb a derekad, annál esztétikusabbnak tűnik az ember.
2/5 anonim válasza:
Alapvetően a csípő vagyis a medence csont szélességétől függ. Ha alapvetően széles és nincs rajta izomtömeg akkor még hülyébben néz ki,mintha lenne egy rendes egyenes és ferde hasizom. Ha alapvetően keskeny a csont, akkor pedig nem fogod tudni annyira megvastagítani.
Nekem olyan mint a 190 literes betonkeverő.
3/5 anonim válasza:
Örülj, hogy keskeny. Ha majd magadra pakolsz egy kis izmot áldani fogod az eget. Nekem olyan a felsőtestem, mimt egy péklapát...
5/5 anonim válasza:
Magasság súly arányod? Mert ha nincs meg a kb 180/85 kiló, akkor eléggé egyértelmű, hogy mi a hiba és az nem a derekad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!