Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Működhet a thai box és a...

Működhet a thai box és a kondi eggyütt?

Figyelt kérdés

Most edzem 4. hónapja (már látható a fejlődés), és az lenne a kérdésem, hogy mi lenne a célravezetőbb alternatíva:

A: Elérni a testépítésben a céljaimat(kb. 90kg és egy Kriston Péter féle fizikum), majd ezután elmenni thai-boxolni, és amellett edzeni

B: Elkezdeni most boxolni, és miután elértem egy biztos, és jó önvédelmi szintű tudást, utána a testépítés, mert akkor már nem edzem le, amit felszedek a teremben, viszont ugye a megszerzett tudás maradandó...

Egy vékony testalkatú, 20 éves srác

2021. szept. 5. 19:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Persze, utcai bajnok.

Legalább annyira, mint ahogy egy anonim fórumon mindenki minimum félmilliót keres, 25 centi a farka és született sztrítfájtör (maximum a Mortal Kombatban) legalább 3 harcművészeti stílussal a háta mögött.

Mese-mese mátka, nem kell a Gyakorin bizonygatni semmit.

2021. szept. 6. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Így van! Nekem valahogy az a tapasztalatom, hogy aki olyan kemény csávó, mint a 2. válaszoló, az valahogy nem a gyakorikerdesek.hu-n lóg és kommentben demonstrálja a bunyós képességeit. Én is nehezen hiszem, hogy ezen az oldalon ilyen sok valódi önvédelem szakértő és priuszos utcai harcos van.
2021. szept. 6. 16:47
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Nekem8 😀 Nem buszkelkedes.. csak valaszoltam. Nem az en hibam ha belemkotnek a cigok, ki akarnak pakolni vagy racsapnak a csajom seggere en meg nemhagyom... sztem az a gaz aki hagyja v elnez ilyet.. meg jo h utom mig mozog.. legalabb elveszi a kedvet es talan mason is segit ez..
2021. szept. 6. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Hogy veled mik meg nem történnek. Bezzeg itt Borsodban semmi...
2021. szept. 6. 20:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti merre jártok, de Pesten, ha el akarnak adni parfümöt és azt mondod, hogy "nem érdekel a pafüm", már villan a kés, vagy megy a belédkötés... Ha bizonyos emberekre rosszul nézel, vagy elmondod valamivel kapcsolatban a véleményed, már támadnak...
2021. szept. 6. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
És akkor szerinted egy ilyen közegben, ilyen késes patkányok ellen mennyit fogsz érni a boksz tudásoddal vagy thai boksz tudásoddal? Attól még nem lesz nagyobb a tököd. Attól még nem leszel legyőzhetetlen. Az ilyen emberek akkor is beléd fognak állni, akkor is meg fogják villantani a kést, akkor is rád fognak menni csoportosan, ha te vagy minden idők legjobb bokszólója. Ezt értsétek már meg. Ilyenkor fújd le gázsprayvel a támadódidat és spurizz el onnan. Ha közben ordibálsz is, és magadra tereled az utca figyelmét, annál jobb.
2021. szept. 6. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

pestnek melyik részén van ennyire mexikó? csak mert én is pesti vagyok, csepeli. de egész nap tömegközlekedek úgyhogy a város legkülönbözőbb pontjain megfordulok. minden nap jönnek oda hozzám romák parfümöt meg nyakláncot eladni, de ha azt mondom nekik hogy nem érdekel, akkor bepróbálkoznak még egyszer, és ha akkor is offolom őket, akkor legyintenek egyet és mennek tovább egy másik kiszemeltre. nem villantanak kést, nem ugranak rám egyszerre öten, nem fenyegetnek veréssel. max mondanak annyit, hogy "rák egye ki a beled", aztán kész. emiatt nem fogok boxolni vele.

egyet jegyezzetek meg. ha belétek köt valami roma, és te box bajnoknak képzeled magad, ezért lecsapod, akkor az ügyész titeket fog elítélni, nem a romát. úgyhogy fogadjátok meg az előttem szóló tanácsát. ha sportolni akartok, akkor menjetek küzdősportolni. ha az önvédelemtől rettegtek, akkor gázspray.

2021. szept. 6. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Az onvedelmi vagy kuzdosportok egy vs egyben mukodnek, minel tobb a tamado annal jobban csokkennek az eselyeid. Ezt meg igy abszolut nem lehet kijelenteni, hogy " ha mar megfeleloen meg birod magad vedeni" akkor testepites. Teljesen mindegy milyen kuzdosportot uzol, ha az aidses injekcios tut oldalrol beledszurja a torok csoves az aluljaroba, vagy ha a drogos ciganygyerek odamegy hozzad nyajoskodva hogy ne hari teso van kolcson kis aprod? Te azt mondod nincs, majd o tiszta erobol allon ver es elszalad a helyszinrol. Ezekre a dolgokra igazabol sehogy nem lehet felkeszulni, az megin mas teszta hogy amugy meg ha szamitanal ra ossze vissza verned a tamadot oke. Csak a mai vilagban igazabol nincs olyan korrekt senki sem hogy beletorodik ha elgyapalod, foleg egy utcai kotekvo nem, a cigok meg fokent epp azer kotekednek tobben mert biztosra akarnak menni. Mig te 5 szor meggondolod hogy oda vagjal e neki, nehogy kapj egy felfuggesztettet, ne adj isten letoltendot, addig a roma drogos patkany beledallitja a kest mivel o rohadtul leszarja hogy bortonbe kerul e vagy sem. Nem azert veszelyesek a cigok mert olyan baromi kemenyek, hanem mert nincs vesztenivalojuk. Ugyan ezek a Pesti csovesek. Egy stabilabb kuzdosportolo aki beleall akarmelyiket leverne 1v1 be normalis keretek kozt. Fegyver nelkul, birkozoszonyegen, ringbe. Csak az utca nem errol szol. Valamikor a fel ev box birkozo tudas is eleg hogy kihuzzon a szarbol, valamikor 20 ev valogatott mult sem. Bruce Lee peldaja
2021. szept. 7. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Volt h kessel fenyegettek.. de csak kese volt.. se bunyozni se hasznalni nem tudta.. van olyan szitu h megvernek tobben akkor is ha kuzdosportolsz persze. Velem is volt ilyen pedig versenyszinten boxoltam.. de akkoris elorebb vagy mintha nemtudnal semmit. 1-2ot biztos elintezel mielott hatulrol leutnek meg osszerugdosnak 5en. Sztem akkoris jobb erzes es megmarad a buszkeseged. De kinek mi
2021. szept. 8. 00:01
 20/21 anonim ***** válasza:
En egy szoval nem irtam olyat hogy be kell csicskulni szerintem felreerted. Ha megtamadnak teged, csajod, csaladtagod nyilvan csapj oda, enis azt csinalnam. Csak azt irtam, hogy vannak helyzetek amikre nem lehet felkeszulni. Palace disco anno balatonon. Bardosi Sanyinal kuzdosportolt a srac kidobo volt, odament ket 110 kilos tagbaszakadt boxolo cigany es oldalrol minden nelkul bevert neki. Sracnak eltort az orra. Utana a kidobok agyonvertek a ciganyokat, de az orra attol eltort. Ezek a fergek altalaban plekniutesben nagyon jeleskednek. A buszkesegrol meg annyit, hogy ha megutnek uss vissza ha meg ugatnak ugass oda es setalj el a francba hagyd ott a helyszint, attol nem lesz senki csicska ha nem all le verekedni csak azer mert ugat neki a masik. Az viszont teny hogy csicskasag ha hagyod magad hogy lokdossenek meg utogessenek.. Akkor oda kell b...ni. Legalabbis ez az en nezopontom
2021. szept. 8. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!