17 évesen késő elkezdeni "testépíteni"?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 19:18
11/15 anonim válasza:
Ezt miből szűrted le?
De, számíts, ha jól csinálod a dolgokat.
12/15 anonim válasza:
Hát, papírforma szerint lehet rá számítani. Azért gyakorlatban szerintem kevés esély van rá, hogy "10kg izom rádjön" meg ilyenek. De igen, nyilván kezdetben gyorsan fogsz fejlődni.
13/15 anonim válasza:
Mehet a "testépítő" edzés, viszont nagy súlyokkal ne csináld még szerintem, főleg ne guggolást vagy olyan gyakorlatot, ahol nagy súly nehezedik a gerincedre. Olyan súlyokkal eddz, hogy meg tudj csinálni 3x-4x 25-30 ismétléseket, aztán 20 éves korod után majd rákapcsolsz a brutálisabb erőemelő gyakorlatokra, ha az érdekel.
Vagy saját testsúlyos edzés is elég volna még neked szerintem, fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás kb ezek.
14/15 A kérdező kommentje:
Ott írták, hogy hormonális okokból nem fogok fejlődni.
2021. aug. 31. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!