Igaz hogy az alkohol kiváló edzés előtti pörgetőnek?
Figyelt kérdés
Füzessy Tibor legalábbis ezt állítja.2021. aug. 29. 15:23
2/9 anonim válasza:
Az biztos a gyomrod pörögni fog tőle rendesen, de az edzésedre nem fogsz tudni koncentrálni :)
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek mond ilyet? Ezzel nyugtázza hogy szereti az alkoholt és ez így rendben is van?
2021. aug. 29. 16:36
5/9 anonim válasza:
Részben azert nem mondott, hatalmas hülyeséget. De nem nagy mennyisegben, pici mennyisegben lenyugtatja az idegeket, ezáltal kicsit jobb lehet az edzés, de gyakorlatban nem biztos hogy erzel belőle barmit is
6/9 anonim válasza:
Én zumba előtt ittam 2 dl vörösbort! Jobban élveztem az edzést. Vérnyomást felviszi, jó kedved lesz. Na de ne legyen sok, mert balesetveszélyes!
7/9 anonim válasza:
Latom akik kicsit is tobb szempontot neznek azok levannak pontozva, akik meg szuklatokoruek azok meg fel, gratula.
Ha nem lenne elonye a sportban akkor miert van dopping listan? Biztos azert tiltolistas mert olimpian reszegek voltak a versenyzők -.-
8/9 anonim válasza:
Pörgetni nem fog, de legalább majd bátran befekszel a súly alá a fekvenyomó padon.
Inkább vegyél be speed-et, az jobban pörget.
9/9 anonim válasza:
1 kupica pálinkát a magyar minden előtt megiszik. Még vezetés előtt is. Szóval nyugodtan vedelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!