Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz hogy az alkohol kiváló...

Igaz hogy az alkohol kiváló edzés előtti pörgetőnek?

Figyelt kérdés
Füzessy Tibor legalábbis ezt állítja.

2021. aug. 29. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
nem
2021. aug. 29. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Az biztos a gyomrod pörögni fog tőle rendesen, de az edzésedre nem fogsz tudni koncentrálni :)
2021. aug. 29. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek mond ilyet? Ezzel nyugtázza hogy szereti az alkoholt és ez így rendben is van?
2021. aug. 29. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
2021. aug. 29. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Részben azert nem mondott, hatalmas hülyeséget. De nem nagy mennyisegben, pici mennyisegben lenyugtatja az idegeket, ezáltal kicsit jobb lehet az edzés, de gyakorlatban nem biztos hogy erzel belőle barmit is
2021. aug. 29. 16:53
 6/9 anonim válasza:
54%
Én zumba előtt ittam 2 dl vörösbort! Jobban élveztem az edzést. Vérnyomást felviszi, jó kedved lesz. Na de ne legyen sok, mert balesetveszélyes!
2021. aug. 29. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

Latom akik kicsit is tobb szempontot neznek azok levannak pontozva, akik meg szuklatokoruek azok meg fel, gratula.

Ha nem lenne elonye a sportban akkor miert van dopping listan? Biztos azert tiltolistas mert olimpian reszegek voltak a versenyzők -.-

2021. aug. 29. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
27%

Pörgetni nem fog, de legalább majd bátran befekszel a súly alá a fekvenyomó padon.

Inkább vegyél be speed-et, az jobban pörget.

2021. aug. 29. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
7%
1 kupica pálinkát a magyar minden előtt megiszik. Még vezetés előtt is. Szóval nyugodtan vedelj!
2021. aug. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!