Mit érdemes buli másnapján szedni?
Figyelt kérdés
Ha egy alkoholizálás után szeretnék mikrotápanyagok és hormonok tekintetében is minél előbb a régi fényemben tündökölni, akkor mit vegyek be másnap?
B6, C, D stb. vitaminok? Valami ásványi anyag? Stbstb?
2021. febr. 17. 14:12
1/8 anonim válasza:
Mivel minden csökken, így elvileg mindent pótolni kellene.
2/8 anonim válasza:
Semmi nem állítja helyre egyhamar szerintem, bár csak körülbelüli időt se tudok erre. Akkor vagy ne igyál inkább, vagy szar le ezeket.
4/8 anonim válasza:
Egy jó Meki minden nyomelemet pótol
5/8 anonim válasza:
Én ugyanúgy kajálok másnap is mint amúgy, aztán 1 nap múlva ugyanott vagyok mintha nem ittam volna. Ha nem vagy versenyző (bár ha az vagy, akkor miért alkoholizálsz?? fuck logic) akkor felesleges ilyen szinten komolyan venni, el fog jönni az az idő hogy belefáradsz.
6/8 anonim válasza:
A versenyzok se veszik ilyen komolyan 😅 csak megprobalnak ugyanugy csinalni mindent ahogy szoktak. De ha nem megy teljesen az se baj.. nem ezen fog mulni. Kiveve ha versenyfelkeszules van.. akkor alap h nincs pia. Foleg a kox miatt de amugyse.
7/8 anonim válasza:
Fogyassz sok vizet, ha nagyon nincs étvágyad, akkor meg turmix, aminosavak. Ha van étvágyad mehet normál kaja amit ennép egyébként is. Víz fogyasztás a legfontosabb
8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg egy kávé vagy zöld tea? Magnézium? Hasonló?
2021. febr. 18. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!