Hogy lehetne szép izmos testem? 17/L
Elég heti három edzés.
Találsz programot 3 napos egésztestes edzőprogramot pldául.A hét nem egymást követő 3 napján(pld Hétfő,Szerda,Péntek) másfél óra elég.Azért csak heti 3,mert így tudsz regenerálódni az edzesmentes napokon.Az izmoknak pihenés is kell hogy erősödjenek.És persze megfelelő táplálkozás.
a formásodáshoz, vagyis izmosodáshoz kalória plusz kell.
kb annyi, hogy az edzés kezdetétől fél évig fel jöjjön rád havi 1 kiló.
edzésből pedig a teljes test átmozgató edzésterv.
felesleg nélkül, viszonylag jó kajálással és rendszeres edzéssel elég gyorsan meglátszana rajtad az eredmény, mert nem kell zsírt leadnod előtte.
43 kg/153 cm? Awww mindig akartam egy ilyen kicsi, helytakarékos, kis fogyasztású barátnőt, naon cuki. 😽
2 óra edzés az nagyon sok, ahogy előttem írták, nem tudok sokmindent hozzátenni, mindent leírtak. Futást meg ezeket felejtsd el, ha formásodni akarsz, 3x-4x 10-15 ismétléses gyakorlatokat javaslok, guggolás, felhúzás, kitörés, padra fellépés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!