Ki a legszebb testépítőnő?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki a legszebb? Arcra is, és testre is. Nem muszáj mait, lehet már visszavonult is. Szerintem Cory Everson volt a legszebb, még a 80-s, 90-s években. A maiak közül talán Julia Vinst mondanám. Ti hogy vagytok vele?2021. ápr. 27. 08:45
1/7 anonim válasza:
Én kifejezetten testépítő nőket nem ismerek, de nem is látom értelmét hogy egy nő ennyire kigyúrja magát. Őszintén szólva férfi esetében sem értem.
Én Michelle Lewin-t mondanám mint női szépségideál, legalábbis szerintem ez az a határ amikor egy női testből kilehet hozni a maximumot.
Férfiaknak pedig Kris Karlsson (YouTube: Calisthenics & Weight Training).
5/7 anonim válasza:
Julia Vins, Anastasia Leonova, Brooke Walker, Cindy Phillips,Shannon Courtney, Dani Reardon.
Theresa Ivancik, Sarah Hayes.
Brooke Ence.
6/7 anonim válasza:
Marmint testepito kategoriaban vagy olyan csaj aki csinal sulyzos edzest? A fitness bikini modellek nagyonszepek, sportmodellbe is vannak meg jok, de folotte nekem mar sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!