Rosszabb étrenddel mennyire érhető el szép fejlődés?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, jelenleg 80 kg. Elkezdtem közel 2 hónapja a súlyzós edzéseket, genetikám annyira nem rossz, régebben rendszeresen sportoltam így van rajtam egy kis izom de zsír is akad. A rosszabb étrend alatt azt értem hogy sajnos nem bírom a klasszikus tömegnövelő étrendeket követni, így 2 dologra fókuszálok : kalória többlet ,és magas fehérje bevitel. Átlagosan a fehérje bevitelem 120-150g között van, a ch-t nem nézem, csak a kalória többletet. Eddig a 2 hónap alatt sikerült híznom egy bő 4-5 kg-ot. Eszek szinte mindent, viszont naponta 2-3 liter víz megvan, cukros dolgokat kerülöm. Étrendem nagy részét egyszerű kaják teszik ki, dús szendvicsek, házi kosztok, csirke sertés , rizs , kenyér zsömle stb stb.. Ilyen étrenddel mennyire érhető el komolyabb szintű fejlődés? Vitamin fogyasztás rendben, tápkiegnek csak fehérjét használok.#rossz étrenddel fejlődni
2021. máj. 6. 15:31
1/3 anonim válasza:
Az lehet hajtja előre a fejlődést, hogy még fiatal vagy tele tesztoszteronnal. A gyakorlatokat is helyesen hajtod végre ezzel a rossz étrenddel is fogsz tapasztalni fejlődést, bár kevesebbet, mint amire képes lennél.
3/3 anonim válasza:
Az a 120 g fehérje pont a felső határ, annál többet teljesen felesleges bevinned. Egyél sokat, minél kevesebb zsírral és minél egészségesebben. Ha így nem fejlődsz, annak 100 %, hogy nem a fehérje az oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!