Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő legyen max egy...

Varlamov kérdése:

Mennyi idő legyen max egy teljes testedzés?

Figyelt kérdés

Kar+váll+mell+láb. Mennyi ismétlésekkel? Két ismétlés közt pihenő?

Kezdő(újra kezdő) szintre gondoltam.

2021. aug. 23. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát? Has?

1,5 óra

2021. aug. 23. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Amennyi jólesik. Mivel minden izom csak felületes, de hasznos átmozgató mozgást végez, túledzeni nem fogod tudni őket.
2021. aug. 23. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Mert ahogy itt olvasgattam, hogy mindenki azt ajánlja egy kezdőnek, hogy minden második nap végezzen egy teljes testes edzést, mert 1-2 év múlva majd ráérek szétszedni. De .. Akárhogy számolgattam, minden testrészre 2-3 gyakorlat minimum 3-4 ismétléssel félperces szünetekkel ismétlésenként is 2óra vagy több.

Egyenlőre itthon edzek egykezes 15kg-ig bővíthető súlyzókkal.

Jaa, és természetesen hát+has is, csak kihagytam.

2021. aug. 23. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne 2-3 gyakorlat/izom?

Pont NEM ez a teljes testesnek a lényege

2021. aug. 23. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a teljes test lényege, hogy 1-2 gyakorlat megy 1 izomra, felváltva heti 3szor. Egyik összetettel, másik izoláltan nagyobb volumennel. Pl fekvenyomás 5x5 A napon, Fekvenyomás egykezesekkel 4x8 B napon stb.
2021. aug. 23. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Faszsag. Szedd szet. Hagyd ezt a teljes testet... Tesiorara valo. Nemlehet rendesen leedzeni mindent egyszerre. Eleg sok tapasztalatom van.
2021. aug. 23. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Te hol láttál olyan teljes testes edzést ahol 3 gyakorlat megy egy testrészre?Az tényleg krva sokáig tart mert az nem egy jó teljes test felosztás(nem haladóknak legalább).Max 2 gyakorlat megy hátra vagy lábra,a többire 1 ha 6-7 gyakorlatnál meg akarsz állni.Lehet A-B osztásban csinálni,pl A napon fekvenyomás B napon mellből nyomás,A napon húzódzkodás,B napon evezés stb

3-4 szett elég,pihenésnek meg feletjsd el a fél percet,összetett gyakorlatoknál minimum 1,5-2 perc kell de minél több annál jobb(ésszerű kereteken belül)

2021. aug. 23. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem inkább hagyatkozz az összetettgyakorlatokra. Elég egy edzésen egy izomra 1 gyakorlat ahhoz meg mondjuk 3-4 széria. Én összetettgyakorlatokhoz 3 perc pihenőt javaslok.
2021. aug. 23. 23:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Több pihit tartok ismétlések közt és kevesebb gyakorlat. Majd kis idővel szétszedem majd őket. Mondjuk ahhoz kéne egy jó gép, vagy elmegyek terembe!
2021. aug. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!