Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez naturál? Túlsúlyosból el...

Ez naturál? Túlsúlyosból el lehet érni egy ilyen formát?

Figyelt kérdés

[link]

Jelenleg még túlsúlyos vagyok, kb. fél éve váltottam életmódot, azóta fogytam kb 10 kilót, meg izmosodtam is. És elég széles vállaim vannak, meg már nagyon sok izom van rajtam így is, csak hát még zsír is van bőven. Ha ez naturál ami a videón van, kb mennyi idő lenne elérni és mennyire nehéz?

2021. aug. 22. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
eléggé szar szögben áll, meg közel a kamerához így még nagyobbnak tűnve, de ez még bőven elérhető. Nem számít honnan kezdtél, ez elérhető forma, így ahogy a pali ezen a videón látszik, kb 3 évet saccolnék.
2021. aug. 22. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
3-5 év kb és nekem a csávó maga nem tűnik naturálnak, de az izomzat amúgy elérhető.
2021. aug. 23. 05:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Mért nem?

2021. aug. 23. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert túlságosan kerekek az izmok és teltek.
2021. aug. 23. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom te mit látsz? De alig látszik valami a gyerekből. Csúnya lenne ha ehhez kox kéne.

2021. aug. 23. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom te miért irkalsz ide kötekedsz. Az hogy sokaknál nem lenne indokolt, az egy dolog. Tudnék mutatni neked nem egy kövér, zsíros pasit kondiban aki koxol és természetesen azt hiszi magáról hogy tiszta izom.

Az meg hogy te nem látsz, az egy dolog.

2021. aug. 23. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, azokat sem értem. Szánalmasak.

2021. aug. 23. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!