Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány pihenő (pihenő nap, nem...

Hány pihenő (pihenő nap, nem edzés közbeni pihenő) az ideális?

Figyelt kérdés
Tudom szemyélreszabott edzés rend a legjobb, de sajnos nem megoldható. És tudom, google a barátod, de olyan durván sok infót nem találtam. Na de, éppen edzek kint (street work out), és oda jön egy csávó, és beszélgetésbe egyeledtünk (közbe edzettünk, félreértés ne essék, meg nem ismertem), és az egyik dolog amit megjegyeztem, hogy az mondja, az az egyik legjobb pihenő felosztás, ha egyik nap van kardió, másik nap nincs (ez csak egy példa volt). Neten néztem és lehet hogy igaza volt, de szerintetek igaza volt? Bocs hogy hosszú volt, és előre köszönöm a válaszokat! Ja meg annyi, hogy ez vonatkozna súlyzós edzésre (egy héten a láb, húzó, toló nap volt, egy nap pihi, és aztán újra ez), meg street workoutra is (káb nincs, de kardió van).

2021. aug. 21. 20:35
 1/2 anonim válasza:
Tapasztald ki, hogy neked mi az ideális. Én sokáig verseny sportoltam, (jelenleg is csak most szünet van), és nekünk szerda délután, szombat délután, és vasárnap voltak a pihenők, ha nem volt verseny vagy meccs. Én ezt az edzéstervet betartva tudtam kihozni magamból a maximumot.
2021. aug. 23. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm, azóta sikerült kitapasztalnom, meg neten kutadkotam. :D
2021. aug. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!