Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha már 2 hónapot kondiztam...

Ha már 2 hónapot kondiztam milyen edzés fel osztás az ideális?

Figyelt kérdés

Heti 3 teljes test? Hétfő,szerda, péntek többi nap pihenő

Vagy alsó test felső test? Hétfő A Kedd B szerda pihenő csütörtök A péntek B hétvége pihenő

Vagy pus pull leg? Hétfő push kedd pihenő szerda pull csüt pihenő péntek lég hétvége pihenő

Ez a 3 felosztás szimpatikus de melyiket lenne érdemes 2 hónap edzés múltal csinálni és meddig?

2021. máj. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az alsó-felsőt választanám, de én elfogult vagyok, mert én is azt végzem. :P

Egyénfüggő is és amúgy a felosztás annyira nem fontos, hacsak nem valami totál agyatlan dolog - pl. heti 5 teljes test vagy heti egy izolációs brosplit - akkor működik. Inkább a fenntarthatóság, és a következetesség ami számít, az, hogy hogyan osztod fel, már kicsit egyéni preferencia kérdése.

2021. máj. 9. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor csak annyi a lényeg, hogy minden izom heti 2x legyen megmozgatva és 48 ora pihi?

Egyébként te milyen oldalról nézel edzés terveket?

2021. máj. 9. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Évek óta edzek, de nekem a push-leg-pull felosztás vállt be a legjobban, egy nap edzés, egy nap pihenő és folytatódik. Tehát 6 naponta edzem újra ugyanazt az izomcsoportot. Egy edzés másfél-két óra.

Más felosztásban, vagy ha heti 4-5 edzés volt, akkor valamelyiken mindig fáradt voltam, vagy nem volt motiváció, illetve a renegerálódás se volt mindig tökéletes.

2021. máj. 9. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 napos. A ppsel tul sokaig tartana egy edzes nekem ami mar inkabb a rovasara megy. Meg pl fekvenyomas utan nem kezdek vallazni mivel mar alapbol faradt es kevesebb sullyal megy aztan meg tricepszezzek is.. mindig vmi rovasara megy. Meg huzockodasok, felhuzas, evezesek utan meg bicepszezni.. ha kemenyen csinalod mar a huzockodasok es a felhuzas utan kivagy
2021. máj. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!