Napi 1-1 adag borsó- és rizsfehérjével el lehet érni egy jobb, csak kicsit "tömegesebb" és izmos alkatot (max. 180/80), ha alapvetően is kevés állati terméket fogyasztok?
Még mindig nem ment át teljesen, nem gond.
1. Ad absurdum írtam. Akkor "csak" napi 50-60 g (ami két adag tejsavó) egy átlagos testépítő minimum bevitele. Lehet mondani, hogy nem jellemző, de tudjuk, hogy igen. Ők is allergiát kapnak? Lehet. Vagy a kínai, aki állandóan rizst fogyaszt? De nekem meg lehet, hogy azt okozna. Bár nem valószínű.
2. Nem is kell semmit hozzáfűzni, valóban ki szeretném egészíteni a fehérjét ezzel, írtam is.
3. Igen, tudom, miben van sok teljes profilú fehérje (hús, tejtermék, tojás), na, ezeket pont nem igazán fogyasztom. És itt jön a kérdés, mert nem "olajos magvakból" szeretném bevinni a plusz fehérjét. Megvagyok így is, eléggé egészségesen élek, de kicsit nagyobb izomtömeget szeretnék. Talán érthető.
Akkor vedd meg baszki
Most mit kéne még mondani? Fogjuk meg a kezed amikor rendeled?
Tehát neked arra a szóra volt szükséged, hogy "el"? Szólhattál volna hamarabb. Ezért kár volt kérdést kiírni!
Hajrá a továbbiakban, te flexitáriánus bajnok!
Én tényleg nem tudom mi van mostanában a testépítés témakörrel. A kérdezők egyre nagyobb gyökerek és egyre ijesztőbbek. Mintha teljesen más valóságban élnének. Nincs értelme az írásaiknak, és az egyik mondat nem következik a másikból. Rémisztő. De legalább olyan öntudatosok és annyira kikérnek maguknak mindent, hogy az valami elképesztő.
Ennyi zagyvaságot, amit a kérdező itt összehordott. Nem is értem. Se a konkrét kérdést, se a kérdés célját.
A kérdés:
Ha alapvetően nincs meg az a fehérjemennyiség, ami számomra optimális, azt hatékonyan fedezhetem-e (izomépítés és nem a katabolizmus megelőzésére) ilyen típusú izolátumokból. Főleg tapasztalat érdekelt, mert mindenhol olvasni mindenfélét, minél több forrás, annál jobb. Azt én természetesen tudom, hogy a többi táplálékom mi, most csak maguknak a készítményeknek a hatékonyságát kérdeztem meg. Ha nem érthető, nem baj, remélem nincs semmi gond a továbbiakban és senki nem ijedt meg nagyon. Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!