Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1-1 adag borsó- és...

Napi 1-1 adag borsó- és rizsfehérjével el lehet érni egy jobb, csak kicsit "tömegesebb" és izmos alkatot (max. 180/80), ha alapvetően is kevés állati terméket fogyasztok?

Figyelt kérdés
Úgynevezett "flexitáriánus" étrend ez, ami lehetőség szerint alig tartalmaz állati eredetű ételt (etikai és egészségi okokból sem vennék állati fehérjéket). Köszi!

2021. aug. 17. 00:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Még mindig nem ment át teljesen, nem gond.

1. Ad absurdum írtam. Akkor "csak" napi 50-60 g (ami két adag tejsavó) egy átlagos testépítő minimum bevitele. Lehet mondani, hogy nem jellemző, de tudjuk, hogy igen. Ők is allergiát kapnak? Lehet. Vagy a kínai, aki állandóan rizst fogyaszt? De nekem meg lehet, hogy azt okozna. Bár nem valószínű.

2. Nem is kell semmit hozzáfűzni, valóban ki szeretném egészíteni a fehérjét ezzel, írtam is.

3. Igen, tudom, miben van sok teljes profilú fehérje (hús, tejtermék, tojás), na, ezeket pont nem igazán fogyasztom. És itt jön a kérdés, mert nem "olajos magvakból" szeretném bevinni a plusz fehérjét. Megvagyok így is, eléggé egészségesen élek, de kicsit nagyobb izomtömeget szeretnék. Talán érthető.

2021. aug. 18. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Csinálj, amit akarsz. Kit érdekel?
2021. aug. 18. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Akkor vedd meg baszki

Most mit kéne még mondani? Fogjuk meg a kezed amikor rendeled?

2021. aug. 18. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én pl Naponta egy fehérje turmixot iszok, de azt is szilárd kajába keverve. 2-3 havonta magát a fehérje típusát is variálom. Nem gondolom, hogy allergia fenyegetne ez miatt
2021. aug. 18. 12:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy hatékony-e amiatt, mert hangsúlyozzák, hogy csak "bizonyos" mértékig. Ezért kérdeztem tapasztalatokat. Nem kell ehhez fogni a kezem, nem is értem... az első megírta, hogy el. Köszönöm! A többiek is írtak mindenfélét, leginkább, amit eddig is tudtam és kérdés sem volt. Köszi Mindenkinek! :)
2021. aug. 18. 13:17
 16/21 A kérdező kommentje:
12, engem érdekel, de Neked nem kell itt lenni hozzá! :)
2021. aug. 18. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

Tehát neked arra a szóra volt szükséged, hogy "el"? Szólhattál volna hamarabb. Ezért kár volt kérdést kiírni!

Hajrá a továbbiakban, te flexitáriánus bajnok!

2021. aug. 18. 13:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem arra, bár gyakorlatban válaszolt a leírás alapján. Nekem ennyi is elég, ha igaz. Az is lehetne a válasz, hogy nem, ezért és ezért. De olyan válaszok jöttek, amilyenek, most mit kezdjek ezzel? Köszi! :)
2021. aug. 18. 14:37
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

Én tényleg nem tudom mi van mostanában a testépítés témakörrel. A kérdezők egyre nagyobb gyökerek és egyre ijesztőbbek. Mintha teljesen más valóságban élnének. Nincs értelme az írásaiknak, és az egyik mondat nem következik a másikból. Rémisztő. De legalább olyan öntudatosok és annyira kikérnek maguknak mindent, hogy az valami elképesztő.

Ennyi zagyvaságot, amit a kérdező itt összehordott. Nem is értem. Se a konkrét kérdést, se a kérdés célját.

2021. aug. 18. 14:49
 20/21 A kérdező kommentje:

A kérdés:

Ha alapvetően nincs meg az a fehérjemennyiség, ami számomra optimális, azt hatékonyan fedezhetem-e (izomépítés és nem a katabolizmus megelőzésére) ilyen típusú izolátumokból. Főleg tapasztalat érdekelt, mert mindenhol olvasni mindenfélét, minél több forrás, annál jobb. Azt én természetesen tudom, hogy a többi táplálékom mi, most csak maguknak a készítményeknek a hatékonyságát kérdeztem meg. Ha nem érthető, nem baj, remélem nincs semmi gond a továbbiakban és senki nem ijedt meg nagyon. Sziasztok!

2021. aug. 18. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!