Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Belekezdhetek már a tömegelésb...

Belekezdhetek már a tömegelésbe? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

170cm, jelenleg ~72.5kg (-35kg fogyás után vagyok).

Mehet bátran a tömegelés? Hány % testzsír lehet ez most körülbelül?

Azt hallottam, hogy illik egy adott testzsír%-ra lemenni, és utána tömegelni, viszont én már magamon nem látok olyan mennyiségű zsírt ami gátolna ebben. Sőt, mondhatni alig látok felesleget, inkább csak a kisebb lógó bőr ami zavar.

[link]

[link]

2021. aug. 10. 13:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%
Az meg mi?
2021. aug. 11. 10:12
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nem vagy nő, irigy troll vagy, más kérdések alatt is kötekedsz, ugyanebben a stílusban, tesvérem 😂 A sok fölös frusztrációd fordítsd önfejlesztésre és akkor tán lesz annyi kis önbizalmad hogy ne csak mások lehúzásával tudd jól érezni magad. Talán még egy nő is szóba fog veled állni (talán) 😂🤣
2021. aug. 11. 12:01
 23/23 anonim ***** válasza:
90%
Ez a "nő" az a "Európa bajnok" testépítő aki itt a gy-k.-n testépítő kategóriában a legnagyobb ász vagy az a "börtönviselt" tag?! :O
2021. aug. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!