Belekezdhetek már a tömegelésbe? (képpel)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
170cm, jelenleg ~72.5kg (-35kg fogyás után vagyok).
Mehet bátran a tömegelés? Hány % testzsír lehet ez most körülbelül?
Azt hallottam, hogy illik egy adott testzsír%-ra lemenni, és utána tömegelni, viszont én már magamon nem látok olyan mennyiségű zsírt ami gátolna ebben. Sőt, mondhatni alig látok felesleget, inkább csak a kisebb lógó bőr ami zavar.
2021. aug. 10. 13:52
1/23 anonim válasza:
gratulálok!!! mehet a tömegelés
2/23 anonim válasza:
Nagyon durva, gratula! Abszolút nem lóg az a bőr. 15 körül lehet valahol a testzsír, simán mehet a tömegelés. Ha zavar a zsírosodás, akkor állj be +2-300 kalóriára, aztán tisztább lesz egy picit.
3/23 anonim válasza:
Ez 15%? 😅 Kérdező, elég gnóm testalkatod van, tömegelj mert így olyan semmilyen vagy, lapos, csoffadt, lóg a bőröd (ez az igazság) a kitartás viszont megvan, valami még lehet belőled, nyilván nem testépítő de a régi énedhez képest
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 3-as, igen, még neked is. :D
Tudom, hogy nem nézek ki túl jól, ezen próbálok épp javítani. Amilyen voltam, ahhoz képest már ez is hatalmas haladás(konkrétan anno fogyni akartam, most meg már azon gondolkozom, hogy hogyan hízzak :D). Remélem Te azért mindenesetre 100%-ig elégedett vagy magaddal, ha nem, akkor neked is sok sikert!
2021. aug. 10. 17:19
5/23 anonim válasza:
Ahogy, elnézem, mellizmod soha nem lesz szép formás.
6/23 anonim válasza:
15-17% Én szálkásítanék míg nem lesz tónusos a hasizom.
7/23 anonim válasza:
Az a csecs nem lesz soha normális férfi csecs
9/23 anonim válasza:
Tudom gáz, de ránézek a képre és úgy néz ki mint egy hólapát, nem irigylem csórót
10/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ezzel a célotok, de higgyétek el, hogy sokra nem mentek vele. :D
2021. aug. 10. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!