Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Belekezdhetek már a tömegelésb...

Belekezdhetek már a tömegelésbe? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

170cm, jelenleg ~72.5kg (-35kg fogyás után vagyok).

Mehet bátran a tömegelés? Hány % testzsír lehet ez most körülbelül?

Azt hallottam, hogy illik egy adott testzsír%-ra lemenni, és utána tömegelni, viszont én már magamon nem látok olyan mennyiségű zsírt ami gátolna ebben. Sőt, mondhatni alig látok felesleget, inkább csak a kisebb lógó bőr ami zavar.

[link]

[link]

2021. aug. 10. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező.

De sokra megyünk vele.

Egyszerűen csúnya a melled!

2021. aug. 10. 18:08
 12/23 anonim ***** válasza:
6%
Pontosan, a lényegen nem változtat, nő létemre bottal nem piszkálnálak meg ne haragudj
2021. aug. 10. 18:11
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom megnyitni a képet, de az itt undorodókat csak sajnálni tudom. Milyen rossz is kehet, ha valaki annyira maga alatt van, hogy csak egy anonim oldalon tudja kiélni a frusztrációit mások sikereit lehúzva! Gondolom ők se néznek ki olyan tökéletesen. Neked meg hatalmas gratula a kitartásodért!
2021. aug. 10. 22:30
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Szard le a trollokat kérdező, én is kiváncsi lennék a képre hogy segíthessek. A trollok ugranak az ilyenekre.
2021. aug. 10. 23:19
 15/23 A kérdező kommentje:

Azért nem lehet már megnézni őket, mert be volt állítva, hogy egy adott idő után törölje automatikusan.

Itt vannak újra:

https:kepkuldes.com/image/AnG8QQ

https:kepkuldes.com/image/AnG2R5

2021. aug. 11. 07:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, mostmár végképp nem értem a trollokat! Fel voltam készülve egy megosztó látványra, de kutya bajod! Jól nézel ki. Felesleg nincs rajtad, ne fogyj tovább. Kezdheted az izomépítést, mindent bele, de ha így maradnál se lenne semmi probléma :).
2021. aug. 11. 08:48
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem trollkodás, ami csúnya az csúnya, ami szép meg szép. Ez a lógó bőrkabát, meg tyúkmell elég csúnya látvány. Persze lehet másnak tetszik, női szemmel nézve nem jön be ennyi.
2021. aug. 11. 08:56
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
De te nem vagy nő, tesó 😂
2021. aug. 11. 09:56
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem e? Még jó hogy nem te döntöd el ☝️
2021. aug. 11. 09:58
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
A gyno csöcsödtől nem leszel nő báttya. 😂😂😂
2021. aug. 11. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!