Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az jó, ha a gyakorlatok közt...

Az jó, ha a gyakorlatok közt van pár perc pihenő?

Figyelt kérdés
Például csinálok 3x30 fekvőtámaszt, és az ismétlések közt van pár perc pihi?

2021. aug. 4. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Én úgy csinálom, hogy 30 fekvő, 400 hasprés, 200 lábemelés, majd ismét 30 fekvő. Ez így reggel lemegy éhgyomorra. Pihenést még a délutáni súlyzós edzéseken sem szoktam beiktatni, max tárcsacsere. De igazából te érzed, hogy tényleg szükséges e.
2021. aug. 4. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem az ilyen fekvőtámaszozgatásnál a pár perc pihenő max egy kezdőnek fér bele.
2021. aug. 4. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Ha te megcsinálsz pihenés nélkül 3X30 fekvőt akkor te b*zi erős vagy és nem ilyen edzéseket kéne csinálnod.

Ha izmot akarsz építeni vagy erőt növelni akkor mindig érdemes pihenni két szett között mert az első után alig tudnál valamennyit megcsinálni ha bukás közeléig mész ami muszály ha izmot akarsz építeni.Izolációs gyakorlatnál kb 2 percet,összetett gyakorlatnál akár 3-5 percet érdemes pihenni ha a legtöbbet akarod kihozni.

2021. aug. 4. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon
2021. aug. 11. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!