HelpMe, Izomláz ellen?
Figyelt kérdés
Több mint 1év után újra elkezdtem az edzést, 2napja lábaztam, le is nyújtottam a szükséges lépéseket megtettem, viszont mára olyan szinten kijött az izomláz a vádlimban hogy járni se nagyon tudok. Van erre valami viszonylag gyors megoldás? Este megjelenésém van egy rétóta várt eseményen és nem szeretném kihagyni.2021. júl. 31. 12:11
2/10 anonim válasza:
Jók a kulcsszavak. :D Ismerős, nekem is volt egyszer hasonló helyzetem. A nyújtás vicces módon ronthat is rajta, de a bokád könnyed átmozgatása, masszázs és a séta tud segíteni.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos le is nyújtottam, hat tényleg nem kellett volna..
2021. júl. 31. 13:48
4/10 A kérdező kommentje:
Hat amúgy ilyen nincs.. megmozdítom a lábam és már lefos a víz annyira fáj🤦🏼
2021. júl. 31. 13:58
5/10 anonim válasza:
Magnézium, C vitamin, meggylé és ennyi. Ezekkel talán, de ismétlem csak talán tudsz lefaragni egy picit, de ez idő mire helyre jön. De legalább tudod most már hogy erősen túltoltad az edzést
6/10 anonim válasza:
Nem sok mindent tudsz csinalni sajnos. Ido. Talan smr henger, izomlazito krem.
7/10 A kérdező kommentje:
Na hat megkockáztatom az estét. Vettem egy forró fürdőt ami nagyon sokat segített és végre járóképes lettem:D
Köszönöm a segítségeteket
2021. júl. 31. 17:38
8/10 anonim válasza:
Amúgy nekem is hasonló, együttérzek veled😁 de legalább érzem hogy jó volt az edzés
9/10 anonim válasza:
Semmi. Majd elmulik. Valszeg minden edzes utan izomlazad lesz hetekig. Ilyen ez.
10/10 A kérdező kommentje:
Izomlázam lehet lesz, de nem ilyen..
2021. júl. 31. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!