Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » HelpMe, Izomláz ellen?

HelpMe, Izomláz ellen?

Figyelt kérdés
Több mint 1év után újra elkezdtem az edzést, 2napja lábaztam, le is nyújtottam a szükséges lépéseket megtettem, viszont mára olyan szinten kijött az izomláz a vádlimban hogy járni se nagyon tudok. Van erre valami viszonylag gyors megoldás? Este megjelenésém van egy rétóta várt eseményen és nem szeretném kihagyni.

#izomláz #lábnap #Kurvárafáj
2021. júl. 31. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Idő az ami segít csak
2021. júl. 31. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Jók a kulcsszavak. :D Ismerős, nekem is volt egyszer hasonló helyzetem. A nyújtás vicces módon ronthat is rajta, de a bokád könnyed átmozgatása, masszázs és a séta tud segíteni.
2021. júl. 31. 13:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos le is nyújtottam, hat tényleg nem kellett volna..
2021. júl. 31. 13:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat amúgy ilyen nincs.. megmozdítom a lábam és már lefos a víz annyira fáj🤦🏼
2021. júl. 31. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Magnézium, C vitamin, meggylé és ennyi. Ezekkel talán, de ismétlem csak talán tudsz lefaragni egy picit, de ez idő mire helyre jön. De legalább tudod most már hogy erősen túltoltad az edzést
2021. júl. 31. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem sok mindent tudsz csinalni sajnos. Ido. Talan smr henger, izomlazito krem.
2021. júl. 31. 15:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Na hat megkockáztatom az estét. Vettem egy forró fürdőt ami nagyon sokat segített és végre járóképes lettem:D

Köszönöm a segítségeteket

2021. júl. 31. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is hasonló, együttérzek veled😁 de legalább érzem hogy jó volt az edzés
2021. júl. 31. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi. Majd elmulik. Valszeg minden edzes utan izomlazad lesz hetekig. Ilyen ez.
2021. júl. 31. 17:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Izomlázam lehet lesz, de nem ilyen..
2021. júl. 31. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!