Egy átlagembernek milyen vastag a felkarja kb ?
Figyelt kérdés
Nő
Férfi
2021. júl. 27. 12:00
2/7 anonim válasza:
Egy átlag kőművesnek, vagy egy átlag irodistának?
3/7 anonim válasza:
itt a gyakorin állítólag 42 centi :D
Szerintem 34-38 között az átlagos. Nyilván a kar hosszán is sok múlik. Illetve hogy milyen zsíros.
4/7 A kérdező kommentje:
Az úgy komoly nekem most 10 hónap után 38-as akkor elég gyatra xd Mondjuk elég magas is vagyok, nem tudom ez mennyit játszik közbe.
Mindegy leírhatod mennyi a kóművés és mennyi az irodistáé 😂
2021. júl. 27. 18:38
5/7 anonim válasza:
Az én teljesen standard itthoni vérnyomásmérőm mandzsettája 22 cm-től 36 cm-ig képes mérni felkaron. Gondolom akkor ezek tipikus értékek. De ebbe bele vannak számolva a kissé túlsúlyos emberek is, azért ha neked nem a zsírtól, hanem az izomtól 38 cm, az nem mondható átlagosnak.
6/7 anonim válasza:
5# Attól függ, ha nagyon rövid a karja akkor talán. De azért 38 cm inkább csak sportos...kigyúrttól nagyon messze van, lehet akármilyen alacsony testzsírja.
7/7 anonim válasza:
#6, nem is azt írtam, hogy kigyúrt, csak hogy garantáltan nem lehet átlagos. Mert akkor nagyobbra gyártanák a vérnyomásmérőt. Biztos vannak statisztikai táblázatok arra, hogy pl. a felnőtt magyar lakosság felkarjának kerülete mennyi átlagosan, de a vérnyomásmérő-mandzsettából is lehet az átlag közelítő értékére következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!