Mennyire gyakori, hogy hoobi szinten brutál kúrákat tolnak, és mégsem néznek ki sehogy?
Figyelt kérdés
Most hogy körbekérdezek a konditermekben egyre inkább csak nézek nagyokat.Az egyik versenyző hetvenpár kilóban versenyzik(igaz alacsony is)denála már megy inzulin, növi...
A másik csávó meg 3000mg kúrán van és ő sem igazán nagy..De vannak olyanok is akik szinte úgy néznek ki mint én naturálban, igaz nem is használnak sokat.Mindenhol így megy ez?
2017. aug. 5. 07:47
1/6 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy nem ritka dolog. Nyilván több tényezős (fingjuk sincs mit csinálnak, szar kaja/edzés, kamu cucc).
3/6 anonim válasza:
Es meg hany olyan lehet, akirol nem tudod, es megis ugy nez ki mint egy natural.
Nagyon sok ilyen van.
Szarul edz, szarul kajal, nem pihen eleget. Sokan azt hiszik a kox csodaszer. Es ha betolod majd jon az izom a porkolt nokedlitol. Persze nem izom jon, hanem nagyreszt viz meg zsir.
4/6 A kérdező kommentje:
érdekes.Ezek szerint sokan nem is igazán reagálnak az anyagra.Ha jól tudom ez annak is a jele hogy kevés receptorral rendelkeznek, ami érzékelné a szert.Ilyen esetekben nem is értem mi értelme a megadózisokkal való nem túl komoly fizikumoknak.
2017. aug. 5. 12:31
5/6 Lazy Lover válasza:
sok embernek szerintem 0 hatóanyaggal adják el a cuccot így jó hogy nem nézz ki sehogy
6/6 anonim válasza:
gyakori mivel nulla formára, és rossz kajálásra, félgőz edzéstervre kezdik szúrni magukat. így viszont semmi értelme kitágítani a határokat. 1.1es Suzukiba 100 racing benzin esete nitróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!