Mennyi idő alatt rendbehozni egy olyan testet amit sose edzettek és van vagy 10kg+ rajta? 17F
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 22:06
1/8 anonim válasza:
2 év átlagosan még egy olyan átlagos kondis formát össze lehet hozni
2/8 anonim válasza:
Mutass képet, lehet, nem is olyan rossz az az edzetlen test.
3/8 A kérdező kommentje:
Átlagos kondis forma mit takar?
Hidd el, elég rossz :(
2021. júl. 23. 10:17
4/8 anonim válasza:
Sajnálom, ne add fel. Fiatal vagy, még (sok)minden lehetsz. Plusz tíz kiló meg nem a világ...
5/8 anonim válasza:
+10 kg semmi, ha van alatta izom. Az átlagember észre sem veszi. Sőt, a +10 kg is relatív. Ami nekem (bringásként) +10 kg, az a nem sportolónak a tökéletes állapot.
10 kg-ot le lehet adni fél év alatt, ha ügyelsz a táplálkozásra és rendszeresen mozogsz. Ennyi idő után már a tartásod is megváltozik, de arra nem számíts, hogy 6 hónap után el fognak tőled ájulni és az izmos testedre fognak bukni a csajok.
6/8 anonim válasza:
Le lehet adni (egészségesen, nem éhezve) 10 kg-t három hónap alatt is, ha mondjuk 40 kg a túlsúlyod... De nem kell kapkodni.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem sportoltam semmit szóval szerintem semmi izmom nincs, így ha lefogynék csak vékony lennék
2021. júl. 23. 12:41
8/8 anonim válasza:
Könnyen tudsz építeni, ha megtanulod a mozgásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!