Skinny fat vagyok, szeretném teljesen rendbehozni a testem, de nem tudom, hogy el merjek-e kezdeni nagyon tömegezni. Szerintetek? Kép!
Figyelt kérdés
Van rajtam zsír, és attól félek, hogy ha nagyon elkezdek tömegezni (látva a tömegnövelő étrendeket, és a "tippeket"), nagyon el fogok zsírosodni.
Kb féléve vagyok ilyen testkompozíció cserés életmódon, zöldséget, húst eszek, fehérjét iszom, sok víz, zöld tea, karnitin, járok kondizni és szerintem jobb a helyzet, mint volt pár hónapja.
Sajnos ki kellett hagynom 2 hónapot, mert volt egy férfi mellműtétem, most kezdtem újra.
Milyen étrendet ajánlotok?
Ez volt március, április környékén.
És ez most.
Sokat erősödtem, eddig se húzódzkodni, se tolódzkodni nem tudtam, most már simán megy 4 sorozat mindkettőből, súlyzókkal is sokkal jobb barátságban vagyok.
19F
2017. aug. 20. 09:22
1/1 Cortez70 válasza:
Szerintem mehetne lassu tömegelés, kis kalória plusszal. Fehérje 1,5-2g x ttkg, zsír 1g x ttkg naponta, ch pedig annyi, hogy lassan jöjjön a tömeg. Ez van akinél 3g x ttkg és van akinél 5-6g x ttkg ch. Ki kell tapasztalni. Edzesben Icf 5x5 vagy heti 3 vagy 4 napos kétfelé bontott terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!