Milyen szereket ajánlotok kondi mellé? Viszont nem tudok tömegezni próbáltam jumbot, gainer 3000 et stb de semmi Kérem aki tud valami ütős cucot az írjon nem tántorodok vissza az illegális cuccoktól se.
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 21:32
1/4 anonim válasza:
Rakj össze egy rendes tömegnövelő étrendet, anélkül nem sokra mész tápkieggel sem.
2/4 *Glissade* válasza:
Szerintem ne használj semmilyen tápkieget:)
3/4 anonim válasza:
Először az étrendeden változtass.
Neten van egy halom példa, milyen kajákat egyél, mennyit, hogyan. :)
Egyébként én a helyedben nagyon megfontolnám, miket szedek - nem volna jó impotensnek lenni az illegális "ütős cuccoktól", amiket felelőtlenül nyomsz magadba, ugye?
4/4 anonim válasza:
Kis segitség: Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!