Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem működik a testépítés?

Musztafa Kebab kérdése:

Miért nem működik a testépítés?

Figyelt kérdés
Olyan sok embert ismerek, aki csinálta, vagy még most is csinálja, de senki sem lett tőle izmosabb, max szabad szemmel nem látható módon. Jó magam lassan 20 éve, hogy csinálom, de az egyetlen amit elértem, hogy nagyobb súlyokat tudok megmozgatni, de semmi adoniszias fizikum. Most 30 napot rászántam arra, hogy jóval tisztábban és mértéktartóbban kajáljak, de semmi változ@s sem a tükörben, sem pedig a mérlegen. Tudom 30 nap nem a világ vége, de akkor is túlzás, hogy az ember fia semmit nem változik ennyi idő alatt. Ha tanulok okosabb leszek, ha dolgozok pénzem lesz, de ha edzek annak nincs látható eredménye. Miért ilyen szpatós ez a sport?
2021. júl. 20. 18:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es: van fogalmam a sportról, csak az eredményeket hiányolom
2021. júl. 20. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha lenne róla fogalmad, lenne eredménye... de te 20 év alatt 30 napot tudsz figyelni a kajára... :D kamu.
2021. júl. 20. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem nagyobb súlyban vagy, akkor azt mondtam volna hogy elég egy diéta és jó lesz, de a 184-hez tényleg kevés a 80kg. Pláne hogyha van azért rajtad zsír is. Tehát itt esélyes, hogy az adottság hibádzik, van ilyen. Attól még hogy a doktor azt mondja hogy oké a hormonszint, de lehet alulról éred csak el azt az elégséges határértéket.
2021. júl. 20. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Napikamu
2021. júl. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!