Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem működik a testépítés?

Musztafa Kebab kérdése:

Miért nem működik a testépítés?

Figyelt kérdés
Olyan sok embert ismerek, aki csinálta, vagy még most is csinálja, de senki sem lett tőle izmosabb, max szabad szemmel nem látható módon. Jó magam lassan 20 éve, hogy csinálom, de az egyetlen amit elértem, hogy nagyobb súlyokat tudok megmozgatni, de semmi adoniszias fizikum. Most 30 napot rászántam arra, hogy jóval tisztábban és mértéktartóbban kajáljak, de semmi változ@s sem a tükörben, sem pedig a mérlegen. Tudom 30 nap nem a világ vége, de akkor is túlzás, hogy az ember fia semmit nem változik ennyi idő alatt. Ha tanulok okosabb leszek, ha dolgozok pénzem lesz, de ha edzek annak nincs látható eredménye. Miért ilyen szpatós ez a sport?
2021. júl. 20. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem hiszem el hogy nem lehet látni változást,én 2 éve csinálom és feljött rám 12 kiló aminek jó része izom,sokkal jobban nézek ki és sokkal jobban érzem magam.

Szerintem csak túl nagy elvárásotok van a sok média és szteroidos versenyző arcba nyomása miatt,egy olyan testet az emberek nagyon kis százaléka tud elérni még szteroidokkal is.Egy 5 év előtte-utána képen hatalmas változásnak kell lennie hacsak nem bsztatok el sok tényezőt edzés/kaja terén de ahhoz tényleg nagyon el kell rontani.

A genetika is nagy szerepet játszik,nem leszel Ronnie Coleman tonnányi cuccal se ha nem úgy születtél.De az edzés előtti önmagadhoz képest biztos nagy változás ment végre.

2021. júl. 20. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Én meg azt nem hiszem el, hogy 20 éve csinálod, de közben csak az elmúlt 30 napban figyelsz a kajádra... ennek bizon buta troll szaga van.
2021. júl. 20. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Mert rossz a genetika, ne foglalkozz vele. Bár 20 év alatt erre már nyilván rájöttél.
2021. júl. 20. 18:47
 4/14 A kérdező kommentje:

3-as: én is ezt érzem

2-es: 17 éve, de az már majdnem annyi. Máskor is ügyeltem már a kajára, de zsinórban ennyi napon át csak most sikerült. Kutya nehéz nem el baszni valamit, acélos akaraterőt igényel. Node az átlag emberektől sokkal tudatosabban kajárlok így is, de lehetetlen küldetésnek tűnik látható eredményt produkálni.

2021. júl. 20. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Hormonszinteket mondjuk meg lehet nézetni, lehet a béka segge alatt van a tesztoszteron.
2021. júl. 20. 19:01
 6/14 A kérdező kommentje:
1-es: nem is tetszik a Ronnie Colman-féle fizikum, vmi kisebb és esztétusabbra vágyom, de ahhoz mintha szuperhőssé kellene válni
2021. júl. 20. 19:03
 7/14 A kérdező kommentje:
5-ös: doki azt mondta rendben van, bár kitudja
2021. júl. 20. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy hány kiló? Mennyi idős?
2021. júl. 20. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Egy remdes kajával és 4 év edzéssel a natural maxon van az ember... nem kell vetítebi... persze 17 év qlatt semmi fogalmad nemnlett a sportról... majd el is hiszem.
2021. júl. 20. 19:37
 10/14 A kérdező kommentje:
8-as: 184 cm, 78-80 kg, 30 éves
2021. júl. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!