Ki milyen fehérjét iszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Újra belekezdtem az edzésbe és kipróbáltam több ízt több gyártótól is, viszont ízre eddig egyik se jött be nagyon. Ti milyen fehérjét isztok? A válaszokat előre is köszönöm ;)2021. júl. 10. 20:29
4/8 anonim válasza:
Scitech nutrition, váltogatom az ízeket.
5/8 anonim válasza:
A fehérje por tök felesleges, ha az étrendeddel beviszed a szükséges fehérje mennyiséget szilárd ételből, ami naturálban nem nagy kunszt. Nekem ez simán megy, és egyáltalán nem igényel nagy erőfeszítést, ezért én jelenleg nem fogyasztok port. De amíg még középsulis voltam, és azt hittem, hogy a tápkiegészítők nélkül nem létezik testépítés, akkor a Biotech Iso Whey Zeróját ittam. Ma ez a termék nagyon túlárazott lett, úgyhogy a GymBeam True Wheyt én is jobban ajánlom, ha szilárd ételből nem tudsz vagy nem akarsz bejuttatni elég proteint.
6/8 anonim válasza:
Én a Biotech USA Beef proteinjét iszom, mert a tej/szójaérzékenységem miatt a tejsavó és vegán fehérjék nem jöhetnek szóba. Csoki-kókusz íz nagyon jó.
7/8 anonim válasza:
A legjobb a myproteines szerintem, plusz a decathlon saját márkás csokisa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!