Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki edz és fehérjét iszik,...

Aki edz és fehérjét iszik, miért csak az edzés végén keveri össze a fehérjeport a folyadékkal?

Figyelt kérdés
Én úgy szoktam hogy itthon bekeverem, elmegyek a terembe edzeni (1-1,5 óra) és utána egyből tudom is inni. Ha az edzés időtartama alatt csak "áll" a fehérje, és nincs elfogyasztva, akkor veszít a hatásosságából? Sokan ezért csak az edzés után szokták bekeverni?
2014. júl. 1. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert mégiscsak gusztább frissen meginni.
2014. júl. 1. 22:24
 2/14 Dogmatix91 ***** válasza:
1-1,5 óra alatt nem valószínű, hogy bármi baja lesz, de pl megmelegszik és úgy már eléggé meglehetősen pusztulatfostosmód retek íze lesz. Nem nagy megerőltetés edzés végén 20mp alatt összedobni egy turmixot.
2014. júl. 1. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Másfél óra alatt semmi baja nem lesz, max kiborul. De kb 20-30 másodperc az egész összekeverése shakerben, addig is tudsz belőle síma vízet is inni.
2014. júl. 1. 22:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem egyszerű otthon is bekeverni, így ha nem veszít a tápértékéből akkor az a lényeg. Nem vettem észre különbséget íz terén a frissen bekevert, és a másfél órát állott turmix között. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 1. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Frissen, krémesen. Én így szeretem.
2014. júl. 1. 22:59
 6/14 anonim ***** válasza:
azért, hogy ki ne folyjon a táskámba. a port szoktam csak a sékerbe rakni, úgy viszem. aztán víz rű és pár másodperc mulva kész. nem értem miért jobb neked otthon keverni..
2014. júl. 1. 23:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg összerázod a turmixot, elkatabolizálódsz(nem).
2014. júl. 1. 23:48
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Sok ido osszekeverni te csinalod jol. Nehogy lemaradj barmekkora fejlodesrol...
2014. júl. 1. 23:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy a por magában áll hova veszne a tápértéke elszublimál vagy mi nagyokos? A másik meg hogy így nyáron az ételek megrohadnak a melegben gyorsan.
2014. júl. 2. 00:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Béka, jelenleg Finnországban vagyok, ott járok edzeni. Itt északon nincs olyan meleg hogy megrohadjon.
2014. júl. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!