Aki edz és fehérjét iszik, miért csak az edzés végén keveri össze a fehérjeport a folyadékkal?
Figyelt kérdés
Én úgy szoktam hogy itthon bekeverem, elmegyek a terembe edzeni (1-1,5 óra) és utána egyből tudom is inni. Ha az edzés időtartama alatt csak "áll" a fehérje, és nincs elfogyasztva, akkor veszít a hatásosságából? Sokan ezért csak az edzés után szokták bekeverni?2014. júl. 1. 22:21
1/14 anonim válasza:
Mert mégiscsak gusztább frissen meginni.
2/14 Dogmatix91 válasza:
1-1,5 óra alatt nem valószínű, hogy bármi baja lesz, de pl megmelegszik és úgy már eléggé meglehetősen pusztulatfostosmód retek íze lesz. Nem nagy megerőltetés edzés végén 20mp alatt összedobni egy turmixot.
3/14 anonim válasza:
Másfél óra alatt semmi baja nem lesz, max kiborul. De kb 20-30 másodperc az egész összekeverése shakerben, addig is tudsz belőle síma vízet is inni.
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem egyszerű otthon is bekeverni, így ha nem veszít a tápértékéből akkor az a lényeg. Nem vettem észre különbséget íz terén a frissen bekevert, és a másfél órát állott turmix között. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 1. 22:30
5/14 anonim válasza:
Frissen, krémesen. Én így szeretem.
6/14 anonim válasza:
azért, hogy ki ne folyjon a táskámba. a port szoktam csak a sékerbe rakni, úgy viszem. aztán víz rű és pár másodperc mulva kész. nem értem miért jobb neked otthon keverni..
7/14 anonim válasza:
Amíg összerázod a turmixot, elkatabolizálódsz(nem).
8/14 anonim válasza:
Sok ido osszekeverni te csinalod jol. Nehogy lemaradj barmekkora fejlodesrol...
9/14 anonim válasza:
Attól hogy a por magában áll hova veszne a tápértéke elszublimál vagy mi nagyokos? A másik meg hogy így nyáron az ételek megrohadnak a melegben gyorsan.
10/14 A kérdező kommentje:
Béka, jelenleg Finnországban vagyok, ott járok edzeni. Itt északon nincs olyan meleg hogy megrohadjon.
2014. júl. 2. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!