Aki edz és fehérjét iszik, miért csak az edzés végén keveri össze a fehérjeport a folyadékkal?
Figyelt kérdés
Én úgy szoktam hogy itthon bekeverem, elmegyek a terembe edzeni (1-1,5 óra) és utána egyből tudom is inni. Ha az edzés időtartama alatt csak "áll" a fehérje, és nincs elfogyasztva, akkor veszít a hatásosságából? Sokan ezért csak az edzés után szokták bekeverni?2014. júl. 1. 22:21
11/14 anonim válasza:
Én is edzés végén szoktam rá vizet önteni.
Nekem az a célom, hogy csődbe vigyem a konditermet a vízszámlával.
12/14 anonim válasza:
Sattana Vittu Perkele Parahuatta!!
Bocsi, az egyetlen finn dolog, amire a metálos korszakomból emlékszem. Ha jól tudom, nem jelent valami szépet :S
Egyébként semmi különbség nem lesz abban, ha előre bekevered, és nem közvetlen edzés után. Összerázod megint, és megiszod. Sőt, olyat is ismerek, aki 3 napra előre megcsinálta magának a turmixokat, és betette őket a hűtőbe, na mondjuk ennek már tényleg semmi értelmét nem látom.
13/14 anonim válasza:
a fehérje elkezd bomlani ha bekevered, de valószínúleg mi, az a 99% vagyunk hülyék, akik edzés után keverik be
14/14 anonim válasza:
Miért, hanyadlagos szerkezete bomlik?
Szerintem nem bomlik sokkal jobban behűtve, tiszta vízzel elkeverve, mint a behűtött főtt csirke, tojás, stb.
Persze attól még mindig több értelme van közvetlen utána bekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!