Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek mennyit hozott a kreatin?

Kinek mennyit hozott a kreatin?

Figyelt kérdés

Erőre vagyis mint fő gyakorlatok mekkora mértékben erősödtek meg. Fő gyakorlatokként a guggolásra, fekvenyomásra és a felhúzásra gondolok.

Meg arra is kíváncsi lennék hogy mekkora tömeg, vagyis mennyivel növelte meg a testsúlyt.

2021. júl. 10. 16:22
 1/4 MadSeal ***** válasza:
55%
Idk, jobban megy általánosan az edzés.
2021. júl. 10. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
+5%! Egyébként ezt nem lehet így kijelenteni, túl sok tényezős.
2021. júl. 10. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmit.
2021. júl. 11. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem magában a kreatin (természetesen megtervezett diéta mellett) semmi pluszt nem adott, se erőben, se izomtömegben. Négy hónapig nyomtam, aztán abba is hagytam. Aztán pár év elteltével megint betáraztam kreatinból (Biotech Creator kapszula), viszont ezzel párhuzamosan elkezdtem egy új felosztású edzéstervet is tartani. A kettő együtt okozott pozitív változásokat. Erősebbnek éreztem magam, az izomzatomat teltebbnek és kerekebbnek láttam.

Szóval a kreatin magában véleményem szerint semmit sem ér. Ha elkezdesz egy kreatin "kúrát", akkor mellette változtass az étrendeden és az edzéseden is. A testedet érintő változtatások és a kreatin használata együttesen hozhat némi pozitívumot. Na olyan sokat azért nem fog. Én sem lettem hirtelen Kai Greene. A kreatin egy nagyon túlgondolt, nagyon túlértékelt kiegészítő, de ha számít az az 1-2 százalék plusz, amit hoz, akkor vágj bele. Bőven elég a legolcsóbb monohidrát por is, nem szükséges venned a drága tablettásokat.

2021. júl. 11. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!