Ez a hát forma különleges?
Figyelt kérdés
Néhány embernek láttam még csak akinek ilyen formájú háta van, másoknak inkább V alakúbb de nem ilyen ívelt.
Ez Genetika? Vagy bárkinek lehet ilyen háta?
Kép: [link]
2021. júl. 6. 20:17
21/33 anonim válasza:
19, a 8 alatt közzétettem, kisfiú. 40 évesen temetnek? Kicsit elkéstek akkor vele, de hasonló jókat kívánok neked 😘
22/33 anonim válasza:
Nálam is elkéstek:-). De komolyan, minek kokszolsz? Miért teszed tönkre magad?
23/33 anonim válasza:
Nem rossz hát, de megér ez ennyit?
24/33 anonim válasza:
Te vagy az a mérnök testépítő srác, akinek terme van?
25/33 anonim válasza:
Mivel versenyző voltam pár évig, muszáj volt tolni a koxot az eredmény érdekében. Az aktív versenyzést abbahagytam de az edzés ugyanúgy megy, a hátam most is ekkora csak fedettebb mivel pár éve nem toltam semmit. Az egészségem köszöni szépen jól van, semmi bajom nem lett tőle, de nem is nagy mennyiségeket toltam. Jó a genetikám hozzá, jól reagálok a koxra
26/33 anonim válasza:
Királyul hangzik, grat. Azért én nem kockáztatnék. Hány évesen kezdted a testépítést? A genetikád miatt akkor is jó tested volt? (Arról van kép?)
27/33 anonim válasza:
Lol a konditermek fele koxol. Mi van abba.. Enis toltam par evig megsincs semmi bajom. Bar ezt par ev alatt natur is osszerakod. Utanna kell bekoxolni ha kimaxoltad naturba.
29/33 anonim válasza:
Jaah. Az nem jon be. Persze sok melo meg van tomeg, de nekem nem esztetikus.
30/33 anonim válasza:
Nyilván az enyém sem olyan lenne natúr maxnál, mint a pro builder srácé. De az ázsiai gyerek esetében meg a hátforma az, ami bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!