2 hónapja kezdtem el edzeni és nem használok különleges étrendet,meddig tudok így fejlődni?
Jelenleg 2 hónapja edzek (testépítés) és most még látok fejlődést viszont szerintem elég minimális.
Az lenne a kérdésem,hogy meddig tudok így fejlődni,hogy nincs különleges étrendem,ugyanazt eszem mint eddig,viszont szedek edzés után HypeMass táplálékkiegészítőt (tömegnövelőt)??
A fejlődés kb 65-70% a helyes táplálozás 25-30% a helyes edzés.
Nem tudjuk,hogy eddig mennyire étkeztél tisztán ,így nehéz konkrét választ adni. Ami biztos, hogy ha figyelsz az étrendre akkor jobban fog menni a dolog.
Sajnos erre a kérdésre sosem fogsz megfelelő választ kapni, mivel nem lehet rá válaszolni. Egyrészt, nem tudjuk hogy edzel, mit eszel, hány éves vagy stb, valamint elég nehéz leírni, hogy "meddig".
2 hónap egyébként elképesztően kevés idő, én másfél éve edzek teljes odafigyeléssel, eleve sportos voltam, de most sem vagyok feltűnően izmos. Ebben a sportban sajnos gyors eredményeket nem fogsz elérni, ha az edzésed és a táplálkozásod is 100%-ban rendben van, akkor is kell 3-4-5 év mire igazán izmos leszel.
Én azt tanácsolom, hogy kezdj el nagyon sokat olvasni a témában a buildershop-on, az egy jó alapot ad, amivel elegendő tudást szerzel, hogy megérts egy-két dolgot. Sok cikk van a táplálkozással, edzéssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!