Mikor 40es visszavonult testépítők beszélnek arról, mennyivel jobban ment fiatalon, csak szerintem kis százaléka ennek a koruk?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy halhatatlannak érezték magukat, meg hasonlók, és most, így öregen(40 évesen) mennyivel rosszabb már. Szerintem inkább az van, hogy teljesen leálltak a cuccal, vagy visszabb vették, és szembesülnek azzal, hogy bizony ilyen edzeni úgy, hogy nem vagy tele gyógyszerekkel.2021. júl. 5. 16:24
1/11 A kérdező kommentje:
Tennél, növivel, több gramm tesztó/testó számazékkal, persze hogy halhatatlanok voltak. 😅 És ehhez képest kevés cuccom lenni, vagy akár semennyit, kb olyan, mint haldokolni.
2021. júl. 5. 16:32
2/11 A kérdező kommentje:
*trennel
2021. júl. 5. 16:33
3/11 anonim válasza:
igen kis százaléka, a többi a cucc
4/11 anonim válasza:
Szerintem egy 40 és gyúrós aki jó eséllyel 10 20 évet leedzett, tudja milyen a gyúrás üresen, nehogy azt gondold hogy egy szervezet büntetlenül tolerálja ha egész évben cuccolsz. Minden koxosnak van üresjárata, amúgy gyorsan kipurcanna
5/11 A kérdező kommentje:
De hosszabb tavon sosem voltak üresek,vagy keves cuccon, amíg versenyeztek.
2021. júl. 6. 00:33
6/11 anonim válasza:
Szó se volt a versenyzőkről.. de amúgy ott is van üres időszak, kb fél év évente, aki nem ész nélkül koxol. Aki lexarja az úgy jár mint Rich Piana
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor értelmezd jobban a kérdést. "visszavonult testépítők" Aztán gyúrós Jóskára illik ez a kifejezés, ki néha bekoxol?
2021. júl. 6. 10:55
8/11 anonim válasza:
Az is lehet visszavonult testépítő aki hobbi szinten csinálta és abbahagyta, bocs
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, mert biztos így fogalmazzuk meg azt, ha egy gyúrós abba hagyja az edzést. 😅 Ne erőlködj inkább.
2021. júl. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!